Scarlett Johansson a spus „Da” pentru a treia oară. Cine este proaspătul soț?

Scarlett Johansson a spus „Da” pentru a treia oară. Cine este proaspătul soț?

Weekendul trecut, Scarlett Johansson și comediantul Colin Jost s-au căsătorit într-un cadru intim. Ceremonia a avut loc la Palisade, New York, SUA, unde cuplul are și o vilă.

Cuplul a făcut anunțul despre căsătoria lor prin intermediul asociației caritabile Meals on Wheels, scrie The Hollywood Reporter.

Ca o „dorință de nuntă', Johansson și Jost fac apel la sprijinirea organizației: „În aceste vremuri dificile trebuie să ajutăm pentru a face o diferență pentru persoanele în vârstă și vulnerabile', spun ei.

Vezi pozele

Actrița în vârstă de 35 de ani și-a întâlnit soțul în 2017 în cadrul emisiunii „Saturday night live'. După doi ani de relație, Scarlett și Colin s-au logodit. Colin Jost (38 de ani) este cunoscut pentru munca desfășurată pentru emisiune. Lucrează de cincisprezece ani și în 2017 a fost numit unul dintre „scriitorii principali'.

Scarlett Johansson este la a treia căsătorie. Din 2008 până în 2010 a fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds, care are acum trei fiice cu actrița Blake Lively. În 2014, Johansson s-a căsătorit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care a avut o fiică în același an. Cuplul a divorțat trei ani mai târziu. Pentru Colin Jost este prima căsătorie.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro