Scapă de herpesul bucal cu un ingredient-minune

Scapă de herpesul bucal

Este uimitor cum o (aparent) banală afecțiune poate provoca atâta durere. Tot ce vrei să faci este să-ți treacă durerea cât mai repede. Scapă de herpesul bucal cu ajutorul unei soluții la îndemână. Eficacitatea acesteia depinde de rapiditatea aplicării ei.

Herpesul bucal este pe deoparte inestetic, și pe de altă parte, foarte dureros. Una din regulile de aur în tratarea herpesului, indiferent de tratamentul ales – clasic sau naturist – , este să-l aplici chiar de la primele simptome.

Când simți că buza începe să se umfle, că arde zona și că pielea se strânge, aplică deja primele picături. Nu aștepta ca leziunea să fie vizibilă.

Scapă de herpesul bucal cu propolis

Propolisul este unul dintre ingredientele-minune în lupta împotriva herpesului. Efectele sale sunt dovedite. 2-3 picături de propolis aplicate în zona dureroasă pot reduce efectele nedorite ale herpesului cu câteva zile. În mod normal, fără nici un tratament, durerea și disconfortul se simt timp de 10-14 zile. Explicația este simplă: propolisul, acest antibiotic natural, formează o peliculă protectoare. În plus, ingredientele sale active – siliciu, magneziu și substanțe antibiotice – cicatrizează și previn apariția infecției.

Ce trebuie să mai știi despre herpes

  • Herpesul are mai multe căi de transmitere: fie pe cale directă, de la persoane care au virusul Herpes Simplex, fie atunci când organismul este stresat sau slăbit și virusul (dacă există în organism) se reactivează.
  • Nu pune mâna pe leziune, cu cât atingi mai puțin zona, cu atât se cicatrizează mai repede și deci și vindecarea vine mai repede.
  • Tratamentele sunt create în special pentru a atenua simptomele neplăcute, care provoacă atât de mult disconfort.
  •  Spală-te frecvent pe mâini și evită contactul direct cu o altă persoană până când leziunea dispare.
  • Nu folosi același balsam de buze, tacâmuri sau orice alte obiecte cu altcineva, dacă vrei să o ferești de neplăcerile herpesului.

Citește și Tinctura de propolis în bolile sistemului respirator

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro