Scandal la „Bravo, ai stil Celebrities” între Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile. Una dintre concurente a părăsit platoul

În ediția de aseară, 24 noiembrie, a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities', difuzată de la 22:30, la Kanal D, tensiunea în platou a luat amploare, concurentele au trecut la atac, protagoniste în acest sens fiind Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne.

scandal-bravo-ai-stil-madalina-pamfile-si-nicoleta-dragne-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Nicoleta Dragne a acuzat-o pe contracandidata sa că încearcă să își contureze o oarecare imagine, în urma lucrurilor pe care aceasta le afirmă în emisiune; discuții aprinse au avut loc în culise, confruntarea verbală între cele două concurente continuând în platoul emisiunii, tensiunea fiind la cote alarmante, în timp ce reproșurile veneau rând pe rând.

„Le minte de foarte multe ori, eu cred că ea este atât de focusată pe a câștiga această competiție… Asta încearcă să facă, să meargă într-acolo, chiar dacă minte. Orice, numai să se ajungă acolo. Asta este părerea mea…', a spus Nicoleta.

În timp ce se tratează subiecte sensibile pentru Mădălina Pamfile, aceasta s-a apărat și a negat total acuzațiile care i s-au adus.

Este părerea ei, nu încerc să fiu femeia perfectă. Departe de mine acest gând. Se și vede din comportamentul meu … am zâmbit și am mers mai departe…', a declarat Mădălina.

Vorbele Nicoletei au lovit cu putere, iar Mădălina a cedat și a părăsit platoul emisiunii. „Nu este normal să acuzi un om pentru ceva ce nu a făcut, pentru a te victimiza… Nu este normal să faci așa ceva, mai ales când nu este adevărat. A, nu poți să duci discuția? Păi, apară-te dacă ai dreptate!', a strigat Nicoleta, în timp ce Mădălina a părăsit platoul emisiunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete