Scandal între Andreea Bălan și Viviana Sposub. George Burcea a răbufnit: „Ce făcuși?”

Andreea Bălan și George Burcea au avut un conflict recent din cauza unor fotogafii postate pe Internet. Cele două fetițe ale lor au fost pentru câteva zile la actor, însă alături de ei a fost și Viviana Sposub. Andreea Bălan a luat foc și ar fi amenințat-o pe aceasta că o va da în judecată.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, însă de dragul micuțelor lor aceștia au încercat să mențină o relație amiabilă. Cu toate acestea, recent Ella și Clara au petrecut timp frumos alături de tatăl lor, iar acesta încântat de prezența micuțelor a postat câteva imagini la Instastories. Acestea au fost preluate de iubita lui George Burcea, fapt care a înfuriat-o la maxim pe Andreea Bălan.

Potrivit Ciao.ro, Andreea Bălan l-a contactat pe fostul soț și i-a transmis că nu vrea ca micuțele lor să fie expuse pe contul de socializare al Vivianei Sposub. Mai mult decât atât, aceasta ar fi amenințat că o va da în judecată pe iubita lui George Burcea. Deranjat de acest lucru, actorul s-a decis să scoată la iveală o declarație dată de ea pentru Viva.

George Burcea și Viviana SposubSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

În acel interviu, Andreea Bălan a zis că în următorii patru-cinci ani nu vrea ca micuțele să cunoască partenerele tatălui lor și nici invers. Cu toate acestea, George Burcea a postat o fotografie în care cântăreața apărea alături de Tiberiu Argint la o petrecere unde se aflau și fetele.

„Ce făcuși, bre?', a scris George Burcea în dreptul imaginii de la Instastories.

Imediat după discuția aprinsă pe care a avut-o cu Andreea Bălan, toate fotografiile au fost șterse.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete