Scandal în familia Măruță. Cine-i mărul discordiei între Andra și Cătălin?

Andra, Cătălin Măruță și copiii lor

Scandal în familia Măruță. Cine s-ar fi gândit că între Andra și Cătălin pot exista disensiuni.
Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul românesc. Puține au fost momentele în care am auzit că cei doi soți și părinți model ar avea probleme. Pare-se, însă, că epidemia de coronavirus a scos la iveală o serie de diferențe de mentalitate.

În timp ce Cătălin Măruță și-ar fi dorit ca fiul lui, David, să petreacă mai mult timp în natură jucându-se, Andra este extrem de preocupată de activitatea lui didactică. De aici micile disensiuni care-s însă trecătoate!

Scandal în familia Măruță. Cine-i mărul discordiei între Andra și Cătălin?

'Nu ne-am certat în perioada aceasta de carantină. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc', a mărturisit Cătălin Măruță în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' de la Pro TV.

Andra și Cătălin Măruță scriu, așadar, o poveste de dragoste spusă cu pragmatism și romantism. Pragmatismul vine de la EL. Romantismul vine de la EA.

„Andra este jumătatea mea, mă completează, mă înțelege, împărțim totul, construim și suferim împreună. Uneori mi se pare că această exprimare, jumătatea mea', nu e suficientă. Pentru că o iubesc, ea mi se pare de fapt un om și jumătate, este atât de bună, de generoasă, de inteligentă, de amuzantă. Pe scurt, sunt foarte norocos pentru că e soția mea', povestea Cătălin despre Andra într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Credit foto: Revista Avantaje

Denis de la the Motans recunoaște că ar trebui să aibă…

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete