Scandal fără precent înainte de semifinala „Românii au Talent“. Un concurent a fost eliminat fără să fie anunţat: „Tu nu mai participi“

Maxim Prepeliță, un concurent de la show-ul „Românii au Talent', de la Pro TV, susține că a fost eliminat din penultima semifinală a concursul fără să i se comunice nicio informație despre această decizie. 

Cântărețul, originar din Republica Moldova, a reușit să ridice sala în picioare și i-a uimit pe toți cei prezenți cu reprezentația sa, încă de la prima audiție la care a participat la „Românii au talent'. Maxim Prepeliță a interpreta piersa „Caruso a lui Andrea Bocelli. În ciuda faptului că nu are pregătire muzicală, iar meseria lui este cea de bijutier, tânărul a reușit să îi impresioneze pe toți cei prezenți. Ba mai mult decât atât, Maxim a reușit să ajungă până în semifinale, după ce a fost sunat de reprezentanții emisiunii.

Cu toate acestea, în momentul în care cântărețul a întrebat dacă poate veni la repetițiile de pe 17 mai, Maxim Prepeliță a primit următorul răspuns total neașteptat: „Îmi pare rău. Au fost schimbări. Tu nu mai participi. Eşti scos din semifinală. Aşa a decis comisia', a declarat tânărul din Republica Moldova, potrivit kankan.md.

Mai mult decât atât, după ce a văzut că nu a fost lămurit în privința motivului eliminării sale, Maxim Prepeliță le-a scris celor de la Românii au Talent chiar şi pe pagina de Facebook, pentru a le cere explicaţii. În scurt timp, a primit și un răspuns din partea emisiunii de talente.

„Ţinem să menţionăm că apreciem talentul domnului Maxim Prepeliţă şi faptul că a ales să se înscrie în sezonul şapte Românii au Talent. În ceea ce priveşte regulamentul competiţiei, ţinem să precizăm faptul că în urma preselecţiilor urmează a doua etapă de selectare a concurenţilor care ajung în semifinalele LIVE. Membrii juriului se întâlnesc şi aleg cei 50 de semifinalişti. În urma acestei etape, domnul Prepeliţă a fost informat de către echipa Pro TV ca nu a fost selectat pentru semifinalele show-ului', i-au spus reprezentanții emisiunii lui Maxim Prepeliță.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Maxim Prepeliță, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce poți să-ți dorești mai mult? Țara în care angajații sunt plătiți să meargă cu bicicleta la muncă

O nouă zi liberă. Vom avea o minivacanță între 1 şi 5 iunie. Și ziua de 2 iunie ar putea să fie liberă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri