SC Johnson lanseaza Raid Night&Day

SC Johnson lanseaza Raid Night&Day
Uncategorized

Noul aparat Raid Night&Day poate fi lasat sa actioneze constant, 24 de ore pe zi, datorita solutiei cu nisip din componenta sa, care nu contine solventi si nici nu are miros. Nu este necesara pornirea, oprirea sau supravegherea lui timp de 10 zile, cat dureaza rezerva.

Aparatul Raid Night&Day are un aspect deosebit si inovator, cu un design de inalta clasa semnat de Pininfarina Group – renumita Casa de Design din Italia. Este proiectat prin asocierea dintre un difuzor electric compact si o rezerva inovatoare cu nisip comprimat si difuzeaza constant o substanta insecticida fara aditivi. Tehnologia nisipului comprimat pe care se bazeaza conceptul produsului ofera, prin difuzarea caldurii, o evaporare lenta a lichidului, rezultand o eficacitate constanta pe tot parcursul functionarii. Substanta activa nu contine solventi, iar dupa utilizare nu ramane insecticid.

Mic, discret si eficient, Raid Night&Day este foarte usor de folosit. Odata conectat la priza, indicatorul de consum al rezervei se activeaza, fapt indicat printr-un beculet portocaliu. Cand lichidul indicator se evapora complet, stim ca este timpul sa schimbam rezerva.

Fiecare rezerva dureaza 10 zile, timp in care mustele si tantarii nu ne vor deranja! Astfel, scapam de grija pornirii sau opririi aparatului, singurul efort depus fiind acela de a schimba rezerva atunci cand indicatorul ne alerteaza. Rezerva este compacta si inchisa, permitand manevrarea fara a intra in contact cu substanta componenta.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din