Sarcină nouă, stări diferite! Cum se simte Flavia Mihășan?

Sarcină nouă, stări diferite! Cum se simte Flavia Mihășan?

Cea mai frumoasă etapă din viața unei femei este, probabil, reprezentată de faptul că va deveni mamă. Deși această perioadă este una plină de temeri și multe întrebări, Flavia Mihășan, aflată la a doua sarcină, a mărturisit că acum totul este diferit.

Fosta „vecină' de la „Neatza cu Răzvan și Dani' iubitul ei, Marius Moldovan, mai au un băiețel în vârstă de un an și cinci luni, pe nume Carol. Ea este însărcinată în 17 săptămâni și a vrut să devină din nou mămică pentru a fi diferența mică dintre frați. De curând, Flavia a fost la control pentru se asigura că totul merge bine și a recunoscut chiar ea că este mult mai relaxată decât la prima sarcină.

„Sarcina asta am fost mult mai liniștită și nu m-am lăsat copleșită de tot felul de gânduri nepotrivite. Au trecut deja 17 săptămâni și nu știu când.”

Mai mult de atât, poftele de graviduță au început să își facă simțite prezența. Deși specialiștii susțin că acestea reprezintă cel mai frecvent mit legat de sarcină, Flavia a postat pe pagina sa de socializare o poză cu un borcan gol, semn că a mâncat castraveți murați pe post de „cină', dovadă fiind și comentariul său „cina, aseară'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete