Sărbătoare mare în familia lui Mădălin Ionescu: Fiul său, Filip, a devenit major, iar Cristina Șișcanu a transmis un mesaj emoționant

Ziua de 7 decembrie reprezintă un motiv de sărbătoare în familia lui Mădălin Ionescu. Fiul său, Filip, din prima căsnicie, a împlinit vârsta majoratului.

Mădălin Ionescu se poate declara un bărbat împlinit. Are trei copii, doi din prima căsnicie cu Mihaela, Ștefania și Filip, și o fetiță pe nume Petra cu Cristina Șișcanu. Din nefericire, nu mai este nici un secret faptul că prezentatorul TV se confruntă cu o dramă de când Filip s-a infectat cu varicelă când era foarte micuț și a rămas cu grave probleme de sănătate.

Cu ocazia zilei de naștere a lui Filip, Cristina Șișcanu a transmis un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Aceasta îl crește pe băiat de la vârsta de șase ani și îl numește „băiatul meu'. De asemenea, nu poate uita problemele de sănătate pe care le are și îl face dependent în permanență de altă persoană.

„La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge… Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus , pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână… și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă… Aveai 6 ani… Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri…

Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate', a scris Cristina Șișcanu, în dreptul mai multor imagini în care apare Filip, încă de când era bebeluș.

Cristina-Siscanu-si-FilipSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au povestit pentru okmagazine.ro în urmă cu ceva timp despre problemele de sănătate de care suferă Filip. Acesta a fost infectat cu virusul varicelei pe când avea doar două luni.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi…

Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi', a spus Mădălin Ionescu.

„În mod normal, vaccinul ăsta se face la vârsta de doi ani, doar că, atunci când a fost Mădălin în Germania, medicii i-au spus că ar fi trebuit să îi fie administrat lui Filip imediat după infectare…', a declarat și Cristina Şişcanu pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete