Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, dezvăluiri după 25 de ani de căsnicie. Cum a început relația lor?

Ca și în cazul altor lucruri din viață, dragostea apare de multe ori când ne așteptăm mai puțin și într-un mod total neașteptat. Lucrurile mărunte sunt cele care pot schimba totul. Ele ne fac să vedem cealaltă persoană dintr-o perspectivă complet nouă. Asta s-a întâmplat cu actorii Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick. A fost nevoie de câteva secunde și câțiva pași pentru a ști că nimic nu va mai fi la fel.

În 1991, atât Sarah Jessica Parker, cât și Matthew Broderick își făcuseră un nume în industria filmului și a televiziunii. Amândoi reușiseră și străluciseră cu unele dintre proiectele lor, iar carierele lor erau în plină ascensiune. Cu toate acestea, până la acea dată, știau foarte puțin unul despre celălalt.

În luna noiembrie a aceluiași an, Matthew regiza o piesă de teatru pe Broadway, iar frații lui Sarah Jessica se aflau printre fondatorii companiei. Unul dintre frații ei le-a făcut cunoștință și, aparent, ceva s-a întâmplat chiar atunci și acolo.

„Încă îmi amintesc foarte clar cum o vedeam mergând pe stradă spre cinematograf… Era unică, pentru că nu mi-aș aminti de majoritatea oamenilor prima dată când îi văd venind pe stradă. Dar îmi amintesc clar”, a spus Matthew despre prima dată când și-a văzut viitoarea soție, scrie Bright Side.

Câteva luni mai târziu, mai exact pe 1 februarie 1992, actorul și-a făcut curaj și a sunat-o pe Parker și i-a lăsat un mesaj pe robotul telefonic pentru a o invita la o întâlnire. Sarah Jessica își amintește că mesajul începea cu: „Bună, sunt Matthew Broderick” și a adăugat în timpul unui interviu: „Trebuia să folosești numele de familie”. La scurt timp după aceea, cei doi și-au început relația.

sarah-jessica-parker-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

1996 a fost anul în care s-au întâlnit și pe scena de pe Broadway și a fost mai mult decât clar că relația lor s-a consolidat și că totul mergea bine. “Este cel mai amuzant tip pe care l-am întâlnit în toată viața mea”, a declarat actrița. Ea a adăugat: “Este atât de inteligent, atât de chipeș, cred că este cel mai chipeș bărbat pe care l-am văzut în viața mea. Și el mă inspiră. Sunt nebună după el, total”, mai scrie sursa citată anterior.

Doar un an mai târziu, cuplul a decis să-și oficializeze relația și să se căsătorească. Cu toate acestea, ceremonia a fost departe de a fi convențională. Au decis să invite aproximativ 100 de persoane sub pretextul unei petreceri, dar nimeni nu știa că ceea ce urmau să sărbătorească era nunta actorilor și că actrița va merge la altar îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă.

Așa cum se întâmplă cu mulți oameni din showbiz, relația lor nu a fost scutită de speculații sau zvonuri, dar nu au vorbit niciodată despre asta. În 2002, s-a născut primul lor copil, James Wilkie Broderick, iar 7 ani mai târziu, au venit pe lume gemenele Marion Loretta Elwell și Tabitha Hodge Broderick prin intermediul unei mame surogat.

„Am încercat și am încercat și am încercat și am încercat și am încercat și am încercat și am încercat să rămân însărcinată, dar pur și simplu nu s-a putut întâmpla în mod convențional”, a declarat Sarah Jessica Parker.

În acest timp, cariera actriței Sarah Jessica Parker a explodat după ce a jucat în Sex and the City. Ea a avut întotdeauna sprijinul necondiționat al soțului ei și, desigur, au avut suișurile și coborâșurile lor.

„Ai zile bune, ai zile decente și ai zile proaste. Așa este o căsnicie. Asta e o relație. Asta e o prietenie, chiar și – relațiile din afara căsătoriei urmează același curs. Dacă ești implicat pe termen lung și vrei să ai relații semnificative, vei trece prin multe perioade diferite”, a împărtășit actrița, mai scrie sursa de mai sus.

Sunt împreună de 31 de ani și căsătoriți de 25 de ani, dar încă arată că se iubesc și sunt mai apropiați ca niciodată.

„Suntem foarte devotați familiei noastre și vieții noastre. Iubesc viața noastră. Îmi place că el este tatăl copiilor mei și datorită lui există o cu totul altă lume pe care o iubesc”, a declarat Sarah Jessica. Matthew, la rândul său, a spus: „Prima dată când am văzut-o, am văzut-o mergând pe stradă și m-am gândit: Ea este.

Au reușit să formeze o familie frumoasă, să se însoțească, să se susțină reciproc și, mai presus de toate, să devină cei mai buni prieteni.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete