Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, declarații despre acuzațiile de agresiune aduse lui Chris Noth

Trei femei au prezentat acuzații de agresiune sexuală împotriva lui Chris Noth, însă actorul a negat tot. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au rupt tăcerea după ce colegul lor, Chris Noth, a fost acuzat de agresarea mai multor femei.

„Suntem profund întristate să auzim acuzațiile împotriva lui Chris Noth. Susținem femeile care s-au prezentat și au împărtășit experiențele lor dureroase. Știm că trebuie să fie un lucru foarte dificil de făcut și le lăudăm pentru asta', au scris actrițele din Sex and the City într-o declarație comună distribuită luni, 20 decembrie, pe rețelele de socializare.

Într-o poveste publicată săptămâna trecută, două femei l-au acuzat pe Chris Noth că le-a agresat sexual, ambele împărtășind relatări similare, potrivit The Hollywood Reporter. Una dintre ele, care a vorbit sub pseudonimul Zoe, susține că actorul ar fi violat-o într-un apartament din Los Angeles în 2004. Ea a povestit că s-au întâlnit la o firmă de mare profil din LA, cu legături cu celebrități precum Noth.

Cealaltă femeie, folosind pseudonimul Lily, a susținut că Noth a invitat-o ​​în apartamentul său din New York în 2015, după ce au luat cina și au băut. Lily, care avea 25 de ani la acea vreme, a spus că s-a întâlnit cu actorul în timp ce lucra ca ospătar la un club de noapte local.

Noth, care este căsătorită cu Tara Wilson din 2012, a negat acuzațiile și a numit ambele situații „consensuale'.

„Acuzațiile împotriva mea făcute de oameni pe care i-am întâlnit cu ani, chiar zeci de ani în urmă sunt categoric false. Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile, nu înseamnă întotdeauna nu, aceasta este o linie pe care nu am depășit-o. Este dificil să nu pun la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu asta: nu le-am agresat pe aceste femei', a declarat el.

Vinerea trecută, o a treia femeie a prezentat acuzații de agresiune sexuală împotriva lui Noth. Într-un raport publicat de Daily Beast, o femeie care a dorit să rămână anonimă, dar a folosit pseudonimul, Ava, a declarat pentru presă că avea 18 ani când Noth a agresat-o sexual în timp ce lucra la un restaurant din New York, în 2010.

Actorul a negat și relatarea celei de-a treia femei într-un comunicat. „Povestea este o născocire completă, iar presupusele relatări detaliate de-a lungul timpului sunt citite ca o ficțiune proastă', a spus un reprezentant al lui Noth. „După cum a declarat Chris ieri, el nu va depăși niciodată această linie.'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete