Sarah Hyland s-a logodit! Unde și cum a fost cerută de soție?

După doi ani de relație, Sarah Hyland și iubitul ei, Wells Adams, s-au logodit! La câte mii de dolari a fost bijuteria estimată?

Sarah Hyland s-a logodit! Unde și cum a fost cerută de soție?

Fostul participant al reality show-ului american „Burlăcița” a publicat, pe contul personal de Instagram, un clip surprins în timp ce își cere iubita în căsătorie.

„Voi fi Johnny, iar tu June. Dar pentru totdeauna!”, a scris tânărul în descrierea videoclipului.

„Te iubesc până pe Pluto și înapoi, LOGODNICULE”, a comentat actrița în vârstă de 28 de ani.

„Când ne vom căsători, voi dobândi automat talentul și capacitatea ta de a face o lume întreagă să plângă prin intermediul unui simplu clip?”, a mai adăugat Sarah.

Actrița, cunoscută mai ales pentru rolul lui Haley Dunphy din serialul de mare succes „Modern Family”, a publicat de asemenea un colaj cu fotografiile surprinse în momentul magic în care a fost cerută în căsătorie.

„Acel sentiment de nu te lasă să mănânci, să dormi, dar te face să poți atinge stelele”, a scris tânăra în dreptul imaginilor

În ambele postări, foarte evident este inelul de logodnă al actriței. „Inelul purtat de Sarah pare un superb diamant oval de cinci carate”, a mărturisit Andrew Brown, CEO-ul WP Diamonds, pentru E! News.

„Pe banda simplă de la Lorraine Schwartz, inelul acesta valorează undeva între 175-200 de mii de dolari.”

În plus, stilista și experta în bijuterii Lauren McCawley a mărturisit tot pentru E! News: „Diamantul oval de 7 carate, zic eu, îl estimez undeva începând cu 125 de mii de dolari. Wells s-a descurcat bine!”

În ianuarie, Wells a oferit indicii cu privire la o curândă cerere în căsătorie. Adams a răspuns unor comentarii negative primite de actriță în care haterii insinuau că Sarah își va cumpăra singură inelul de logodnă.

„Vor cumpăra eu acel inel, vă promit”, a mărturisit bărbatul în vârstă de 35 de ani în podcastul lui Brandi Cyrus, „Your Favorite Things”.

La începutul acestui an, perechea și-a dus relația la următorul pas, mutându-se împreună. Acum, cuplul este pregătit să-și oficializeze relația.

Foto: Instagram

Citește și: 

Cât de mult seamănă fiicele Gabrielei Cristea! Tavi Clonda a publicat o imagine cu Iris și Victoria la patru luni

Maia Morgenstern a vorbit despre cum se simte împărțind scena teatrului cu fiul sau fiica ei

Ce mărturisește Andreea Marin despre relația cu fiica ei, Violeta: „Îmi seamănă prea mult. Amândouă suntem ..’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete