Sarah Ferguson, declarații despre „fericirea” prințului Harry alături de Meghan Markle și despre ce ar spune Prințesa Diana dacă ar fi în viață

Sarah Ferguson a vorbit despre „fericirea' prințului Harry alături de Meghan Markle, dar și despre ceea ce crede că răposata lui mama, Prințesa Diana, ar spune astăzi despre fiul ei.

În timpul unei apariții la talk-show-ul italian, Porta a Porta, marți, ducesa de York a fost întrebată despre ducele și ducesa de Sussex, care s-au mutat în California anul trecut, după ce au renunțat la titlurile regale.

„Cel mai important lucru și știu că Diana, dacă ar fi aici, ar spune asta, este că sunt fericiți. Și ea îl face fericit. Și îmi place să văd acel băiețel care a plâns la înmormântare să aibă parte de fericire acum”, a declarat Sarah Ferguson, în vârstă de 62 de ani, făcând referire la momentul sumbru când Harry a mers în spatele sicriului mamei sale în timpul procesiunii funerare din 1997.

Diana și Sarah s-au cunoscut pentru prima dată când erau adolescente și Diana a fost cea care i l-a prezentat prietenei ei, Sarah, pe fostul ei soț, prințul Andrew, fratele mai mic al prințului Charles.

„Am fost cele mai bune prietene de când ea avea 14 ani, iar eu 15', a spus Ducesa, care a numit-o afectuos pe Diana „Duch', scrie People.

Sarah Ferguson a spus că prietena ei din copilărie ar fi mândră de ce au devenit fiii ei, Prințul William și Prințul Harry, alături de femeile care le sunt partenere.

„Ar fi foarte mândră de fiii ei și de soțiile lor. Și ea ar fi la fel ca mine, obsedată de nepoții ei. Pentru că asta iubea', a spus ducesa de York în exclusivitate pentru sursa mai sus menționată.

De asemenea, aceasta a mărturisit că Diana era foarte apropiată de fiicele prietenei sale, Prințesa Eugenie, 31 de ani, și Prințesa Beatrice, 33 de ani.

„Îmi adora fetele. Îi adora pe băieți. Acesta ar fi paradisul ei. Raiul ei. Dacă ar fi stat cu mine chiar acum, știu că ar spune: Sunt atât de mândră de amândoi băieții mei și de soțiile minunate pe care le-au ales. Pentru că fiecare are propria voce', a mai spus Sarah Ferguson.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete