Șapte ani de la moartea pilotului Adrian Iovan! Ce va face Romanița Iovan?

Romanița Iovan mesaj emoționant accident aviatic Apuseni

Anul acesta se împlinesc șapte ani de la tragicul accident aviatic în care pilotul Adrian Iovan și-a pierdut viața. 20 ianuarie a însemnat pentru soția și fiul său, ziua unei dureri copleșitoare, a unui dor permanent ce nu se va stinge niciodată, ba chiar cu trecerea timpul devine și mai greu de suportat.

Romanița Iovan a respectat în fiecare an obiceiurile creștine, însă pentru parastasul de 7 ani este nevoită să se conformeze regulilor impuse de pandemie. Ea va merge la locul accidentului, în Munții Apuseni pentru a-și comemora soțul, iar după slujba de pomenire va împărți pachete cu alimente pentru sufletul pilotului.

„Suntem în plină pandemie, așa că și pomana în memoria lui Adrian trebuie să țină cont de reguli. Chiar dacă vom fi pe munte, în aer liber, cu toții vom merge cu mască, pentru a ne proteja pe cât de bine posibil. În anii trecuți, după slujbă, sătenii erau invitați la masă într-un loc închis, însă anul acesta nu vom mai proceda asa.

Vom împărți pachetele sus pe munte, chiar la locul tragediei, după oficierea slujbei. Apoi, vom merge la izvorul din zonă, cel care poartă numele Adrian Iovan, iar cine va dori va putea desface să mănânce acolo, un mic picnic pe zăpadă', a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete