Sânziana Buruiană, demnă de Cartea Recordurilor? Ce face de șase ani fără pic de pauză: „Toate femeile să facă lucrul acesta”

Sânziana Buruiană a fost multă vreme în atenția publicului prin aparițiile sale la diverse emisiuni. De o perioadă, aceasta și-a luat familia și s-a mutat în Budapesta. Acolo prezintă o emisiune de teleshopping și este foarte mulțumită din toate punctele de vedere.

Sânziana Buruiană se poate declara o femeie împlinită. Aceasta se descurcă pe plan profesional, iar pe plan personal este foarte fericită alături de partenerul ei, Nicolae Zuluf și cele două fetițe ale lor. Recent, focoasa blondină a mărturisit în cadrul unui interviu că ar putea intra în Cartea Recordurilor datorită unui lucru pe care îl face de șase ani încoace, fără întrerupere.

Fosta asistentă TV și-a alăptat fetițele fără să se oprească. Mai exact, prima născută a fost alăptată până la patru ani, iar mezina are doi ani și încă se bucură de laptele matern. Sânziana Buruiană militează pentru alăptare și le sfătuiește pe viitoarele mămici să nu renunțe oricât de greu le-ar fi la această imunizare naturală a copiilor.

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede', a declarat Sânziana Buruiană, scrie Wowbiz.

Fosta asistentă TV este de părere că alăptarea aduce doar beneficii atât mamei, cât și copilului. Ea a mărturisit că ambele fetițe adormeau imediat la sân fără să fie nevoie de alte trucuri.

'Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode', a mai adăugat Sânziana.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete