Sandra și românul Michael Crețu au șters pe jos cu iubirea lor

sandra cretu

Povestea de iubire dintre românul Michael Cretu și Sandra a început în 1984 pe când aceasta avea 22 de ani. Împreună, cei doi au scris istorie, însă acum, la 61 de ani, frumoasa nemțoaică spune că este o iubire încheiată. Așa ușor poate șterge Sandra cei peste 20 de ani de dragoste?

Sandra Crețu, vocea de la petrecerile noastre

Cu mai mult de 30 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Sandra a fost una dintre cele mai de succes cântărețe din Germania. Deși avea întreaga lume la picioare, admirată și iubită de toți bărbații din acele vremuri, ea a ales să-și unească destinul cu un român, Crețu Mihai, ajuns în Germania în 1975, devenit între timp producător muzical.

profimedia-0691533186SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A fost șansa ei. Michael, așa cum era cunoscut în străinătate, i-a compus cele mai mari hituri ale ei: Ill never be Maria Magdalena, In the heat of the night. De altfel, tot albumul creat special pentru ea de Michael Cretu a fost unul colosal. Absolut toată Europa îi fredona melodiile, iar românii nu făceau nici ei notă discordantă.

După revoluție, în 1991, Michael Cretu ne-a făcut un cadou special nouă, românilor: a adus-o pe Sandra să cânte la București într-un concert unde, din păcate, biletele s-au vândut exact ca pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână.

Sunetul și partea tehnică a spectacolului au lăsat și ele de dorit, însă, fanii prezenți în sală nu vor uita niciodată imaginea fabuloasă a divei aflată în plin succes.

Blestemul succesului

În anii care au trecut după prima întâlnire cu românii, familia Cretu nu a mai revenit în țara noastră. Deși Michael Crețu ar fi avut toate motivele să o facă ținând cont că este vărul primar al lui Mădălin Voicu, deci nepotul marelui violonist Ion Voicu.

O mare parte din rudele lui se află încă în România, inima lui însă s-a mutat cu totul pe alte meleaguri. S-a stabilit în Spania la Ibiza și s-a bucurat alături de frumoasa soție de imensul succes al albumelor sale Enigma care au atins vânzări record.

În 1995 vin pe lume cei doi băieți gemeni ai cuplului. Numele lor ne este extrem de familiar: Nichita și Sebastian. Deși născuți într-o familie de artiști, niciunul nu va îmbrățișa cariera muzicală. În 2007, după o căsnicie de aproape de 20, Sandra și Michael Cretu divortează invocând divergențe profesionale și personale. Ea se va recăsători cu un obscur producător german, de care va divorța după patru ani.

În țara noastră a mai venit în 2009 (alături de noul ei soț) și a susținut un concert la Sala Palatului, dar și la invitația primarului din Suceava care a organizat un concert de zile mari pe 1 decembrie 2015 unde a fost invitată specială. Din păcate, și la acest concert ghinionul s-a ținut scai de fosta mare cântăreață. Imaginile cu ea împiedicându-se și prăbușindu-se pe scenă au făcut înconjurul lumii.


Autor: Florentina Mușat

Gestul făcut de Kate Middleton când un copil i-a cerut autograf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete