Sandra Izbașa, mesaj emoționant la adresa părinților

Sandra Izbașa a devenit, de curând, Sandra Bănică. Cunoscuta gimnastică s-a căsătorit la sfârșitul lunii iulie cu Răzvan Bănică, actor al Teatrului Nottara. Cu această ocazie, ea le-a transmis și un mesaj plin de emoție părinților lor. 

Sandra Izbașa trăiește, pe plan personal, unele dintre cele mai frumoase momente ale vieții ei. Dacă până acum câtva timp ne încânta cu imagini ale poveștii de iubire în doi, de curând am avut ocazia să o vedem într-o ipostază unică. Cea de mireasă.

Am descoperit ce înseamnă dragostea

Sandra și Răzvan s-au căsătorit pe 30 de iulie, într-un cadru elegant și relaxat deopotrivă. Cei doi au atras atenția prin ținutele cuceritor de simple, accesorizate cu cele mai fericite zâmbete. Un mesaj postat de gimnastă însă a emoționat peste măsură.

În dreptul unei imagini de familie, în care, alături de cei doi sunt și părinții, Sandra Izbașa a scris:

„Datorită lor, a părinților noștri, am descoperit ce înseamnă dragostea, respectul și curajul într-o relație de iubire! Ei sunt cea mai frumoasă lecție pe care o puteam învăța și cel mai sănătos model pe care îl puteam urma! Vă mulțumim pentru faptul că ne-ați arătat drumul spre a deveni o familie mai mare și mai puternică!'

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cerere în căsătorie de Crăciun

De Crăciun, Sandra își surprindea fanii cu câteva poze din momentul cererii în căsătorie. „DA! Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că, de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!', a scris ea atunci.

Foto: Instagram

Citește și: Ana Baniciu, mai fericită ca oricând

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete