Sanda Țăranu, operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta crainică de televiziune?

Sanda Țăranu, una dintre cele mai apreciate crainice de televiziune, a fost operată de urgență. Deși a mers la medic pentru a ține sub control o altă problemă de sănătate, rezultatele analizelor nu au fost satisfăcătoare, iar medicii au decis să o opereze. 

În urmă cu o săptămână, Sanda Țăranu a ajuns pe masa de operație, însă acum, fosta crainică a postului Televiziunea Română se simte bine și se recuperează după intervenția chirurgicală suferită. Într-un interviu pentru Click!, Sanda Țăranu a povestit cum au apărut problemele de sănătate și ce a determinat-o să ceară ajutorul medicului.

Sanda Țăranu, operată de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta crainică de televiziune?

La început a fost vorba doar despre o viroză, însă pentru că tratamentul nu își făcea efectul, Sanda Țăranu a apelat la ajutorul medicilor. În urma unor investigații amănunțite, cadrele medicale au descoperit că fosta crainică a Televiziunii Române avea pietre la bilă, motiv pentru care au decis să intervină de urgență, astfel încât starea acesteia să nu se agraveze.

“Uneori viaţa te pune în situaţii neaşteptate. Acum ceva timp am trecut printr-o viroză pe care  am crezut că o pot trata cu medicamentaţie obişnuită. Zilele treceau şi nu se simţea nicio ameliorare. În disperarea mea, am chemat ambulanţa. După ce m-au muştruluit că nu am anunţat din timp, deşi am spus că nu am vrut să deranjez, mi-au scris o reţetă pe care am respectat-o cu sfinţenie. Două săptămâni eram ceva mai bine, însă mi-am zis să fac o vizită şi la medicul meu de familie, dr Iosif Crintea, medic primar la Centrul Medical sub egida Academiei Române, de pe strada Washington. Ei, aici a început sarabanda! Analize, trimiteri către alţi medici primari, doamnele doctor Anca Condei, Brânduşa Nicolescu, Antonela Ionescu, Adrian Turtureanu, fiecare cu specialitatea lui. Alte reţete, alte recomandări, mai ales că îmi ieşiseră analizele şi nu erau deloc mulţumitoare. La ecografie, altă belea. Te duci să te vindeci de una şi apare alta. La mine era vorba de un organ care nu m-a deranjat niciodată. Dar, în perfidia lui, îşi făcea treaba: aduna pietre! După ce s-au consultat între ele, cu multă grijă şi delicateţe, ca să nu mă sperie, doamnele doctor au ajuns la concluzia că ar trebui să mă opereze, ca nu cumva organul cu pricina să se inflameze şi să îmi producă suferinţe mai mari. Aşa am ajuns la Spitalul Elias, aferent Centrului de diagnostic şi tratament.”, a spus Sanda Țăranu pentru click.ro.

La 80 de ani, Sanda Țăranu a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală la bilă, iar acum starea ei de sănătate este una stabilă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Sanda Țăranu.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Cine este bărbatul care va dona 100 de milioane de euro pentru reconstruirea catedralei Notre-Dame?

Cocuța și Bogdan Boantă, eliminați de la Asia Express: Noi nu mai aveam miză pentru că…'

Informații șocante ies la iveală despre prințesa Diana: S-a aruncat pe scări când era însărcinată ca să…'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete