Sănătatea mintală a lui Putin pusă sub semnul întrebării: pericolul nuclear este real

Sănătatea mintală a lui Putin este „rea', iar amenințarea că ar putea lansa arme nucleare este „foarte reală', a dezvăluit un oligarh apropiat tiranului.

Un miliardar rus le-a spus asociaților săi că „povestirile despre Putin sunt adevărate și că acesta a devenit din ce în ce mai irațional și asta nu e o glumă', pe fondul temerilor că liderul rus ar putea declara astăzi război total Ucrainei.

Putin, în vârstă de 69 de ani, a participat astăzi la o paradă uriașă pentru a comemora victoria asupra Germaniei naziste în al Doilea Război Mondial și ar putea folosi evenimentul pentru a ordona o mobilizare în masă.

Sănătatea președintelui rus a fost o sursă de speculații considerabile pe fondul rapoartelor, potrivit cărora acesta se luptă atât cu cancerul abdominal, cât și cu boala Parkinson.

O sursă a spus că oligarhii și alți oameni din jurul Kremlinului stau cu marile afaceri la fel de tăcute ca șoarecii, deoarece nebunia liderului rus este reală, iar amenințarea loviturii nucleare este și ea foarte reală.

Sănătatea psihică a lui Putin este într-adevăr proastă, iar poveștile despre el că devine din ce în ce mai instabil nu sunt o glumă', a spus sursa.

„Există o traumă cu adevărat gravă acolo, cu toată lumea speriată de consecințele ei' a declarat oligarhul care este un nume binecunoscut în Rusia și îl cunoaște îndeaproape pe liderul rus de multe decenii.

Alte rapoarte sugerează că Putin suferă de stadiile incipiente ale bolii Parkinson și se prinde de birou pentru a evita tremurăturile involuntare.

Un expert rus, Christo Grozev, a dezvăluit că Putin nu mai are încredere în miliardarii apropiați care cred că suferă de cancer. Grozev, care lucrează pentru respectați anchetatori din Marea Britanie, a declarat pentru TV-24 din Ucraina că cei apropiați lui Putin „inclusiv oligarhii' și „cei din întreaga elită' cred că are cancer.„Oamenii de lângă el cred că are o astfel de boală. Devine un factor în politica interioară a Rusiei. Pentru că oamenii nu-l mai cred pe Putin, nu cred că el poate fi garantul lor'.

Alte rapoarte sugerează că Putin suferă de stadiile incipiente ale bolii Parkinson și se prinde de birou pentru a evita tremurăturile involuntare.

Un alt insider de la Kremlin a susținut că Putin va fi supus unei operații de cancer și va preda puterea șefului său de spionaj, Nikolai Patrushev.

Shadowy Patrushev, în vârstă de 70 de ani, este văzut ca arhitectul cheie al strategiei de război a Ucrainei și omul care l-a convins pe Putin că Kievul era inundat de neo-naziști.

Foto: 123rf

Sursa: The Sun

Citeste și:

Gimnasta lui Putin este însărcinată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri