Samuel L Jackson și Magic Johnson au fost luat drept imigranți în Italia

Samuel L Jackson și Magic Johnson

Samuel L Jackson și Magic Johnson au fost luat drept imigranți după ce o fotografie a lor a circulat pe rețelele sociale. De ce credeți că au scandalizat ei Italia?

Samuel L Jackson și Magic Johnson

Samuel L Jackson și Magic Johnson cheltuiesc aiurea banii contribuabililor italieni!

Samuel L Jackson și Magic Johnson sunt printre cele mai populare figuri de americani de origine africană. Nu numai în Statele Unite, dar în întreaga lume. Și totuși, la o privire neatentă, mulți nu i-au recunoscut. Mai mult, actorul și baschetbalistul au fost luați drept niște „neisprăviți de imigranți' care au ieșit la shopping în Forte dei Marmi, cu bani alocați de statul italian.

Totul a pornit de la o fotografie pe care cineva le-a făcut-o cineva celor doi în timp ce stăteau, pur și simplu, alături, pe o bancă, în Florida. Actorul italian de comedie Luca Bottura a adăugat în poză două sacoșe Louis Vuitton și una Prada și a postat-o pe Twiter cu un comentariu năucitor. El a spus că aceștia sunt doi imigranți care au cheltuit 35 € în Forte dei Marmi din Toscana.

Astfel, Samuel L Jackson și Magic Johnson au intrat incognito în gura lumii! Fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare, între italieni. Mulți și-au exprimat dezgustul și revolta pentru felul în care ajung să fie cheltuiți banii alocați de statul italian pentru susținerea refugiaților.

Nici ai lor nu sunt mai breji ca noi!

După cum afirmă autorul farsei, postarea a fost share-uită de mii de ori. 40% dintre cei care au văzut-o i-au recunoscut, totuși, pe cei doi și au înțeles gluma. Restul, însă, au picat în plasă. Din cei 60% păcăliți, 30% au fost foarte furioși pentru că „doi imigranți neisprăviți' cheltuiesc după bunul lor plac… 35 €! Oare ce s-ar putea cumpăra cu 35 € de la Prada? Un nasture, un fermoar, o capsă?

Alți 10%, dimpotrivă, au fost consternați de natura tendențioasă și rasistă a postării. Cât despre restul de 10%, Luca Bottura a păstrat tăcerea, adâncindu-se în mister.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Timp Liber