Samantha Fox, dezvăluiri cutremurătoare despre problemele de sănătate: „Cancerul m-a speriat”

Samantha Fox a povestit cum „și-a luat o piatră de pe inimă' după ce a fost suspectă de cancer. Vedeta a fost operată luna trecută pentru a i se îndepărta din gât o tumoare de 10 mm, pe care medicii o credeau a fi canceroasă.

Femeia în vârstă de 56 de ani era atât de îngrijorată de rezultat, încât a povestit că s-a consolat gândindu-se că, dacă va muri, cel puțin se va reuni cu cei dragi pe care i-a pierdut.

Cântăreața Touch Me, care a vândut peste 30 de milioane de discuri și cântă în întreaga lume, a declarat: “Am plâns foarte mult. Sunt o persoană atât de pozitivă, dar este greu când ai așa ceva deasupra ta. Mi-a fost foarte teamă”.

Sam a pierdut-o pe fosta ei logodnică și manager Myra Stratton din cauza cancerului în august 2015.

„M-am simțit foarte aproape de casă, pentru că am îngrijit-o pe Myra atât de mult timp după ce a fost diagnosticată cu cancer în 2013. Am văzut-o cum s-a scurs timp de doi ani. Am privit-o cum se prăpădea și am văzut cantitatea de medicamente pe care le lua.

Asta a fost acum șapte ani, dar când îmi așteptam rezultatele mi s-a părut că a fost ieri. Toate amintirile au revenit în minte. Mama mea, care a avut cancer la sân și a trecut peste, mi-a spus să nu mă gândesc la cel mai rău scenariu.

Este atât de pozitivă și așa a reușit să treacă și ea prin asta. Mă gândeam că dacă aș avea cancer, așa aș fi și eu. Aș fi ca mama mea și ca Myra, care a făcut tot ce era pe lista ei de dorințe.

Aș fi puternică și m-aș gândi că mă voi face bine, chiar dacă cineva mi-ar spune că este în fază terminală. M-am gândit, de asemenea, că, dacă ar fi fost vești proaste și mi s-ar fi întâmplat ceva, mi-aș fi revăzut răposata bunică și bunicul, mi-aș fi văzut tatăl – toți cei dragi pe care i-am pierdut.

Asta mi-a adus multă alinare. Dar a fost o perioadă foarte înfricoșătoare', a declarat vedeta, potrivit The Sun.

‘Loose Women’ TV show, London, UK – 28 May 2018SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Samantha Fox, care s-a căsătorit recent cu Linda Olsen, 48 de ani, mamă a doi copii și manager, a adăugat: „Când medicul mi-a confirmat în sfârșit că sunt în regulă, am avut un sentiment incredibil de ușurare. Eram cu mama și cu soția mea Linda și eram foarte emoționate.

Îmi spuneau să nu mai plâng, în caz că mi-aș fi afectat corzile vocale. Apoi le trimiteam mesaje de text celor mai apropiați și mai dragi, tuturor, pentru a le spune că nu mai aveam cancer. A fost o zi minunată”.

Sam, a declarat luna trecută pentru Sun on Sunday că medicii îngrijorați au descoperit nodul dintre corzile vocale după ce a avut probleme cu vocea. O săptămână mai târziu s-a căsătorit cu Linda, care a fost însoțită la altar de fiii ei gemeni Adam și Noah, în cadrul unei ceremonii fastuoase la un hotel din Essex.

Sam a fost programată pentru o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea polipului în săptămâna următoare.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete