Picanta atat cat trebuie, aceasta salata este binevenita ca antreu rece.
4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
400 calorii, 30 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 2 linguri maioneza
- 1 lingura smantana
- un varf de cutit de boia iute
- 8 fire de ceapa verde, franjurate
- 500g cartofi fierti in coaja si taiati cuburi
- 2 castraveti acri, taiati cuburi
- 1 lingura porumb fiert
- 400 g cod, fiert si dezosat, desfacut bucati
Mod de preparare:
Amestecati maioneza cu boiaua si adaugati smantana. Adaugati un praf de sare si piper.
Amestecati pestele cu cartofii, castravetii si porumbul si turnati sosul de maioneza. Amestecati, pentru a se unge uniform si, daca este cazul, mai adaugati sare si cateva picaturi de suc de lamaie.
Puneti salata intr-un bol si asezati deasupra ceapa franjurata.
Pofta buna!