Salata de peste

Picanta atat cat trebuie, aceasta salata este binevenita ca antreu rece.

4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
400 calorii, 30 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingura smantana
  • un varf de cutit de boia iute
  • 8 fire de ceapa verde, franjurate
  • 500g cartofi fierti in coaja si taiati cuburi
  • 2 castraveti acri, taiati cuburi
  • 1 lingura porumb fiert
  • 400 g cod, fiert si dezosat, desfacut bucati

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii in coaja, timp de 15 minute, pana se patrund. Curatati-i, iar cand s-au racit, taiati-i cuburi mici.
Amestecati maioneza cu boiaua si adaugati smantana. Adaugati un praf de sare si piper.

Amestecati pestele cu cartofii, castravetii si porumbul si turnati sosul de maioneza. Amestecati, pentru a se unge uniform si, daca este cazul, mai adaugati sare si cateva picaturi de suc de lamaie.
Puneti salata intr-un bol si asezati deasupra ceapa franjurata.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste