4 portii
Timp de gatit: 45 min.
550 calorii, 38 g grasimi per portie
Ingrediente:
pentru sos:
pentru salata:
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la semnul 4/180ºC. Lasati oul sa fiarba in apa clocotinda timp de 4 minute, apoi treceti sub jet de apa rece si curatati-l de coaja.
Amestecati-l foarte bine cu celelalte ingrediente pentru sos (cel mai bine intr-un blender) si presarati piper negru, proaspat macinat.
Asezati feliile de paine intr-o tava de copt si stropiti-le cu 2 linguri ulei de masline. Presarati parmezan si dati-le la cuptor timp de 15 minute.
Intre timp, pe gratarul incins, frigeti la foc potrivit carnea de pui, presarata cu un praf de sare; lasati timp de 12 minute, pana se patrunde. Apoi taiati fasii.
Puneti foile de salata intr-un bol incapator si turnati sosul. Amestecati, pentru a se unge uniform, si dupa aceea impartiti salata pe 4 farfurii. Deasupra asezati crutoanele, carnea si presarati fasiile de parmezan.
Inainte de a servi, presarati piper negru, proaspat macinat.
Pofta buna!