Sahar Tabar, femeia care s-a operat să arate precum Angelina Jolie, și-a arătat adevărata față

Sahar Tabar este o tânără din Iran care a făcut peste 50 de operații estetice pentru a arăta precum Angelina Jolie. Tânăra a fost la închisoare, iar acum și-a arătat adevărata față.

Sahar Tabar, sosia Angelinei Jolie, a fost condamnată la închisoare pentru 10 ani. Fatemeh Khishvand, Sahar Tabar sau cunoscută drept sosia Angelinei Jolie a șocat pe toată lumea cu aparițiile sale. Aceasta și-a făcut nu mai puțin de 50 de operații pentru a semăna cu actrița.

Acuzațiile care i-au fost aduse tinerei sunt: incitare la violenţă, blasfemie, obţinerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și incitarea tinerilor la corupție. Sahar Tabar susținea că a suferit peste 50 de operații pentru a semăna cât mai mult cu Angelina Jolie.

sosia-angelina-jolie-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Tânăra a fost eliberată din închisoare și și-a arătat adevărata față în cadrul unui interviu. „Ceea ce ați văzut pe Instagram au fost efectele computerului pe care le-am folosit pentru a crea imaginea', a mărturisit ea, precizând că și-a dorit să fie celebră încă de când era mică.

Cât despre contul de Instagram, ea a spus că nu are de gând să își mai instaleze aplicația pe telefon.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete