Sa inceapa curatenia de primavara cu Cillit Bang

Fără categorie

Cu doar 3 produse Cillit Bang faci curatenie fara efort in toata casa (baie, bucatarie, hol) cat si in afara ei (gradina, curte).

Cele 3 produse pentru curatenia de primavara de la Cillit Bang Concentrat cu posibilitatea de dozare sunt: Curata Grasimea, Curata Murdaria si Piatra, Pentru Suprafetele Mari cu o noua formula concentrata si sistem de dozare.

Cillit Bang ne vine acum in ajutor cu produse concentrate care pot curata orice suprafata. Puterea de curatare a produselor Cillit Bang poate fi dozata in functie de gradul de murdarire a suprafetei pe care dorim sa o curatam. Pentru suprafete putin murdare pulverizam Cillit Bang odata pe un burete ud, pentru suprafete murdare pulverizam produsul de 2-3 ori direct pe suprafata respectiva, iar pentru suprafetele foarte murdare pulverizam Cillit Bang de 4-5 ori direct pe pete si vom lasa produsul sa actioneze citeva minute.

Cillit Bang pentru Curatat Grasimea – 750ml – ambalaj tip spray, pretul recomandat 14.99RON.
Cillit Bang pentru Curatat Murdaria si Piatra – 750ml – ambalaj tip spray, pret 14.99RON.
Cillit Cillit Bang pentru curatat Grasimea si Suprafetele Mari – la 1.5L in doua arome Fresh Force si Citrus, pretul recomandat 14.99RON pentru ambele arome.

 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din