Sa inceapa curatenia de primavara cu Cillit Bang

Sa inceapa curatenia de primavara cu Cillit Bang
Uncategorized

Cu doar 3 produse Cillit Bang faci curatenie fara efort in toata casa (baie, bucatarie, hol) cat si in afara ei (gradina, curte).

Cele 3 produse pentru curatenia de primavara de la Cillit Bang Concentrat cu posibilitatea de dozare sunt: Curata Grasimea, Curata Murdaria si Piatra, Pentru Suprafetele Mari cu o noua formula concentrata si sistem de dozare.

Cillit Bang ne vine acum in ajutor cu produse concentrate care pot curata orice suprafata. Puterea de curatare a produselor Cillit Bang poate fi dozata in functie de gradul de murdarire a suprafetei pe care dorim sa o curatam. Pentru suprafete putin murdare pulverizam Cillit Bang odata pe un burete ud, pentru suprafete murdare pulverizam produsul de 2-3 ori direct pe suprafata respectiva, iar pentru suprafetele foarte murdare pulverizam Cillit Bang de 4-5 ori direct pe pete si vom lasa produsul sa actioneze citeva minute.

Cillit Bang pentru Curatat Grasimea – 750ml – ambalaj tip spray, pretul recomandat 14.99RON.
Cillit Bang pentru Curatat Murdaria si Piatra – 750ml – ambalaj tip spray, pret 14.99RON.
Cillit Cillit Bang pentru curatat Grasimea si Suprafetele Mari – la 1.5L in doua arome Fresh Force si Citrus, pretul recomandat 14.99RON pentru ambele arome.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din