S-a dus la spital după ce a suferit de dureri cumplite de stomac! Medicii au rămas șocați când au descoperit ce era în corpul femeii

S-a dus la spital după ce a suferit de dureri cumplite de stomac! Medicii au rămas șocați când au descoperit ce era în corpul femeii

O femeie în vârstă de 51 ani trecut prin momente cutremurătoare. Minati Mondall, pe numele ei, s-a era din localitatea Kolkota din India și a suferit dureri cumplite de stomac pe o perioadă de două luni. După ce s-a chinuit atâta timp, ea s-a dus în final la spital.

Acolo, doctorii i-au făcut un examen clinic și au observat ceva îngrozitor. Femeia avea stomacul plin de calculi biliari. În timpul intervenției chirurgicale, medicii au fost șocați de ce au descoperit în corpul femeii. Au fost nevoiți să scoată din stomacul ei aproape 12.000 de pietre, conform healthadvisor-team.com.

Această descoperire este probabil un nou record mondial, iar probele vor fi păstrate la Londra. În urma unor teste conductoare și cu ultrasunetele medicii au demonstrat că de fapt Minati Mondall suferea de un caz sever de calculi biliari. Aceste calculi biliari sunt de fapt sunt niște bile făcute din colesterol și săruri, care s-au format în vezica biliară.

În anumite cazuri, pacienți care au această afecțiune pot duce o viață normală, fără să aibă niciun simptom. Cu toate acestea, pot exista și cazuri grave ca acesta, când acest formațiuni încep să blocheze vezica biliare și provoacă durere, greață, dar și o infecție cu potențial letal. Un regim alimentar bogat în grăsimi, pot agrava acești calculi, mai ales la femei, deși încă nu este clar de ce se întâmplă acest fenomen.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Răceala în sarcină – care sunt cele mai eficiente tratamente

Fumătorii pasivi pot ajunge să sufere de boli mintale

Boala gingivală se previne prin igienă și se tratează la cabinet

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate