S-au căsătorit Cara Delevingne și Ashley Benson în secret?

Ashley Benson si Cara Delevingne

Ashley Benson si Cara Delevingne, Paris 2019

S-au căsătorit Cara Delevingne și Ashley Benson în secret? Este foarte posibil! Potrivit The Sun și la fel ca Joe Jonas și Sophie Turner, cuplul s-ar fi căsătorit în Las Vegas la începutul acestui an.

După ce relația le-a fost oficiată de un bărbat costumat în Elvis Presley, Cara și Ashley s-au fotografiat într-un Cadillac roz.

S-au căsătorit Cara Delevingne și Ashley Benson în secret?

„Erau sigure de ceea ce făceau, dar și de ceea ce înseamnau una pentru cealaltă”, a mărturisit proprietarul capelei, Michael Kelly.

„Erau clar dedicate una alteia și zâmbeau neîncetat. Puteai vedea cum, deși era un moment serios, se simțeau bine și se și distrau.

Au vrut ceva simplu, liniștit și ușor”, a încheiat acesta. Printre invitați s-ar fi numărat Charlize Theron, Joe Jonas și proaspăta lui soție, Sophie Turner.

Cara și Ashley formează un cuplu deja de un an. Cu toate acestea, actrițele și-au ținut relația cât se poate de privată.

Prima confirmare oficială a relației lor a venit în luna iunie a acestui an, lună dedicată comunității LGBTQ.

Ulterior, Cara a dezvăluit pentru E! News motivul pentru care a decis să facă relația lor publică. „Este Luna Mândriei.

Celebrăm 50 de ani de la primul eveniment de această natură. Nu știu. A trecut foarte puțin timp de la aniversarea noastră de un așa că mi-am zis, de ce nu?”

În timp ce Ashley nu și-a comentat niciodată sexualitate, Cara a dezvăluit că este bisexuală într-un interviu pentru revista Vogue, oferit în anul 2015.

„Mi-a luat mult timp să accept ideea. Asta până m-am îndrăgostit de o femeie la 20 de ani. A trebuit să accept”, a spus modelul.

Doi ani mai târziu, vorbind cu Glamour, modelul a mărturisit că este „fluidă. Îmi place fluidă”. Vorbind despre stigma fluidității, Cara a continuat:

„Odată ce am vorbit despre fluiditatea sexualității mele, oamenii spuneau: deci ești gay. Nu, nu sunt. Mulți dintre prietenii mei straight au o viziune îngustă. Nu înțeleg.

Poți fi femeie cu femeie sau bărbat cu bărbat, dar dacă te îndrăgostești apoi de altcineva și nu este femeie sau bărbat cum ai confirmat, de ce să fii judecat?

Dacă m-aș căsători cu un bărbat, oamenii ar spune: ne-a mințit.”

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Actrița Ashley Benson și-a tatuat pe trup inițialele iubitei ei, Cara Delevingne

Celine Dion, schimbare radicală de look. Tunsoarea pixie cu care cântăreața a făcut furori!

Heidi Klum și iubitul ei, cântărețul Tom Kaulitz, s-au căsătorit .. din nou! Ce rochie a purtat supermodelul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete