Reacția Alinei Sorescu, după ce Cove a dezvăluit că ar fi avut o relație cu artista: „Am fost timp de o lună împreună cu Alina”

Alina Sorescu se află în plin divorț de Alexandru Ciucu, designerul cu care are două fetițe. Acum s-a aflat cu ce prezentator TV celebru a avut artista o relație înainte de a se căsători.

Alina Sorescu anunța anul trecut că povestea de dragoste dintre ea și Alexandru Ciucu s-a încheiat după 12 ani. Cântăreața a luptat cu fostul partener pentru custodia fetițelor, iar acum judecătorii au decis ca cei doi copii să aibă domiciliul la mama lor și să nu mai stea o săptămână la tatăl lor și o săptămâna la mama.

Puțini știau că înainte de a fi cu celebrul designer, Alina Sorescu a avut o scurtă relație cu un prezentator TV. Cove este cel care a încercat să o cucerească pe vedetă, însă idila lor nu a durat prea multă vreme. Chiar prezentatorul de la Prima TV a vorbit despre relația lor amoroasă.

„Am fost timp de o lună împreună cu Alina. Am ieşit de câteva ori la filme, petreceri şi la mese. Am încercat să fim un cuplu, însă nu s-a putut. Fiecare are părerea lui şi se pare că nu ne potrivim ca mod de abordare a multor probleme. Nici nu ştiu dacă a fost o relaţie de iubire sau altceva', declara  Cove, în urmă cu ceva timp.

Cu toate acestea, invitată vineri, pe 29 septembrie, în emisiune la Măruță, Alina Sorescu a negat relația. Artista a participat la rubrica cu sosurile iuți, iar când Măruță a întrebat-o dacă chiar a fost cu Cove, Alina a mărturisit că doar a ieșit la un film cu el. „Noi am fost colegi la TVR. Pe vremea aia eram colegă și cu tine. Și m-a invitat o singură dată la film. Atât, în rest, nimic altceva. Dar sunt și poze, am fost și fotografiați la film', a declarat artista. Mai mult, ea a ținut să precizeze că acest lucru s-a întâmplat cu mult timp înainte să-l cunoască pe soțul ei.

Cu toate acestea, cântăreața are doar cuvinte de laudă la adresa lui Cove, pe care, la provocarea lui Măruță, l-a caraterizat ca fiind „simpatic, deștept și bun manager'.

alina-sorescu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Alina Sorescu, dezvăluiri dureroase despre ultimele luni de căsnicie cu Alexandru Ciucu

Ultimele luni de căsnicie cu Alexandru Ciucu nu au fost minunate, astfel că divorțul a fost iminent. Cântăreața a plâns mult în urma separării, însă acum mărturisește că este liniștită și împăcată cu decizia luată.

„Știi cum are Andra melodia. Niciodată să nu spui niciodată, sunt situații de viață prin care trecem și din care trebuie să ieșim bine pentru copii. Fetițele sunt cele mai importante. Nu e ușor, nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu. (…) Lucrurile, din păcate, au ajuns în punctul ăsta pentru că nu s-a putut amiabil. (…) Aș vrea să mă gândesc la viitor și la ce urmează să se întâmple, nu mai vreau să privesc în urmă. Tot ce a fost a fost, tristețea nu are rost. (…) Da, normal că am plâns… Pentru fetițe în mod special, nu-i ușor’, a mai declarat Alina Sorescu.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete