Ryan Gosling, dezvăluiri despre relația cu Sandra Bullock: „Din toate timpurile”

Sandra Bullock este cu 16 ani mai în vârstă decât Ryan Gosling, însă asta nu i-a împiedicat să se iubească. Ar fi putut fi o poveste emoționantă despre un cuplu grozav, însă vedetele s-au despărțit la scurt timp după ce au început să se întâlnească. Nu a fost din cauza unor neînțelegeri sau divergențe, Ryan Gosling însuși a dezvăluit motivul trist.

Vedetele s-au întâlnit în 2001 pe un platou de filmare. Sandra Bullock a jucat rolul polițistului care îl urmărea pe Ryan Gosling, care juca rolul unui suspect tânăr și bogat. S-au înțeles de la început și au început să se întâlnească. Mai târziu, au făcut o apariție publică ca un cuplu în timpul premierei filmului la Cannes.

Fostului cuplu nu i-a păsat de diferența de vârstă de 16 ani. La acea vreme, Gosling avea 21 de ani și era un începător în industria cinematografică. Bullock, pe de altă parte, era deja o actriță experimentată de 37 de ani.

Cei doi au avut o chimie grozavă, însă carierele lor le-au distrus povestea de dragoste. S-au despărțit în 2003 din cauza programelor lor încărcate.

„Spectacolele sunt personajul negativ. Când ambele persoane sunt în show business, este prea mult show business. Acesta ia toată atenția, așa că nimic altceva nu poate crește”, a declarat Ryan Gosling, potrivit Bright Side.

Chiar dacă vedetele nu au reușit să reziste, Ryan are amintiri minunate din timpul petrecut împreună. El crede că acei doi ani pe care i-au petrecut ca și cuplu au fost unele dintre cele mai frumoase momente din viața lui. Potrivit sursei citată anterior, el își amintește de relațiile din trecut cu Sandra Bullock și Rachel McAdams: “Am avut 2 dintre cele mai bune iubite din toate timpurile. Nu am întâlnit pe nimeni care să le poată întrece”.

Acum, actorul este căsătorit cu Eva Mendes. Cei doi și-au păstrat relația foarte discretă de-a lungul anilor. S-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei The Place Beyond the Pines în 2011, unde idila lor de pe ecran a dus în cele din urmă la o relație în afara ecranului. De atunci, au devenit unul dintre cele mai durabile cupluri de la Hollywood.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete