Russell Crowe, schimbare radicală de look. Este de nerecunoscut în rolul pe care-l va juca în serialul “Showtime”

Russell Crowe, schimbare radicală de look

Russell Crowe, schimbare radicală de look

Pentru a intra în pielea personajului Roger Ailes, pe care-l va interpreta în noul serial de televiziune “Showtime”, actorul american a trebuit să se supună unei schimbări radicale de look.

Russell Crowe, schimbare radicală de look pentru rolul producătorului de televiziune Roger Ailes

View this post on Instagram

⚫Do you know who it is? Russell Crowe appears completely unrecognizable in his new role, which he enlists for a Showtime series. The actor will play Roger Ailes, who was the Chief News Officer of the Fox network, who had his protagonist. . The project, still without a name, is based on the novel "The loudest voice in the room" by Gabriel Sherman, who interviewed more than 600 people to create a profile of Ailes. ⚫¿Sabes quien es? Russell Crowe aparece completamente irreconocible en su nuevo papel, que alista para una serie de Showtime. El actor interpretará a Roger Ailes, quien fuera el Jefe de Noticias de la cadena Fox, quien tuvo su protagonista. . El proyecto, aún sin nombre, está basado en la novela "La voz más ruidosa en la sala", de Gabriel Sherman, quien se entrevistó más de 600 personas para crear un perfil de Ailes.

A post shared by CineBite (@cinebite) on

Nimic, dar absolut nimic nu mai amintește de celebrul actor din “Gladiatorul”. Nici trăsăturile feței și nici măcar greutatea. În plus, merge într-un baston.

Conform www.people.com, serialul prezintă viața renumitului producător de televiziune și consultant media Roger Ailes. Ailes a fost consultant pe probleme de media pentru președinții Richard Nixon, Ronald Reagan și George H. W. Bush. Totodată, a lucrat și în campania pentru primăria New York-ului a lui Rudy Giuliani.
În 2016, a demisionat de la Fox News din cauza mai multor acuzații de hărțuire sexuală. Ulterior, a devenit consultant în campania lui Donald Trump pentru președinție. Ailes suferea de hemofilie, o afecțiune care generează probleme de coagulare a sângelui. A murit 10 luni mai târziu, fiind găsit în baia locuinței sale, lovit la cap.

Ce actori mai fac parte din distribuția serialului

Din distribuția serialului, bazat pe povestea lui Gabriel Sherman The Loudest Voice in the Room', mai fac parte Naomi Watts (în rolul Gretchen Carlson), Sienna Miller (în rolul Beth Ailes), Seth MacFarlane (în rolul Brian Lewis) și Simon McBurney (în rolul Laurie Luhn).
Serialul se va concentra pe ultimul deceniu în care Ailes a devenit, fără îndoială, liderul de facto al Partidului Republican și pe acuzațiile de hărțuire sexuală care i-au pus capăt carierei la Fox News.
 Surse foto: instagram, hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete