Rusia va desfășura aproape 50 de arme nucleare Satan-2: „Îi sfătuim pe agresori să vorbească mai politicos cu Rusia”

Un aliat al lui Vladimir Putin s-a lăudat cu modul în care Rusia urmează să desfășoare aproape 50 de arme nucleare Satan-2 „de neoprit'.

Lăuda lui Dmitri Rogozin a venit în timp ce a arătat un crater uriaș realizat într-o lansare de probă a rachetei într-un avertisment înfiorător către Occident, scrie The Sun.

Aflat la înălțimea colosală a unui bloc turn de 14 etaje, racheta RS-28 Sarmat de 208 de tone este capabilă să lovească ținte la aproape 16.000 mph.

Arma care termină lumea poate transporta și 15 focoase și are potențialul de a distruge o zonă de dimensiunea Regatului Unit într-o singură explozie.

Recent, prietenul lui Vladimir Putin, Rogozin, șeful agenției spațiale ruse Roscosmos, a evidențiat o gaură de 26 de metri adâncime făcută folosind o arma nucleară fără focos atomic la un poligon de antrenament din Kamchatka.

„Cu o încărcătură nucleară, un astfel de crater la un loc inamic va fi foarte mare, foarte adânc și radioactiv. Și nu doar una, ci exact atâtea câte va livra cea mai puternică rachetă nucleară din lume pe teritoriul unui inamic înverșunat. Și în curând vom avea aproape 50 de astfel de Sarmați (cunoscuți în Occident ca Satan-2) în serviciu de luptă. Rămâne doar să-i sfătuim pe agresori să vorbească mai politicos cu Rusia', a spus Dmitri Rogozin, potrivit sursei citate.

Fostul viceprim-ministru și super loial liderului rus a făcut câteva amenințări recente cu lovituri nucleare împotriva Occidentului, care implică Satan-2. El a anunțat că aproape 50 vor fi dislocate până în toamnă.

Racheta balistică intercontinentală are o rază de acțiune de peste 18 mii de km și poate lovi ținte la 15.880 mph după ce a zburat în spațiul cosmic sau prin polii nord sau sud.

Acum două săptămâni, Rogozin a amenințat că va șterge Ucraina de pe hartă și va distruge Occidentul în jumătate de oră.

„NATO poartă un război împotriva noastră. Nu l-au anunțat, dar asta nu schimbă nimic. Acum este evident pentru toată lumea', a spus Rogozin.

Aliatul lui Putin, în vârstă de 58 de ani, a adăugat: „Într-un război nuclear, țările NATO vor fi distruse de noi într-o jumătate de oră. Dar nu trebuie să permitem asta, pentru că consecințele schimbului de lovituri nucleare vor afecta starea Pământului nostru'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri