Ruby, dezvăluiri despre una dintre fricile bunicii ei: „Îi este teamă că…”

Ruby este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. De-a lungul timpului, artista le-a demonstrat fanilor că este extrem de deschisă, sociabilă și în permanență în legătură cu ei.

Nu mai este nici un secret faptul că Ruby a fost crescută de bunica ei de mică. Aceasta acum locuiește alături de artistă și apare des în postările din mediul online. Mai mult decât atât, „mamaia' are un simț al umorului desăvârșit, însă uneori, potrivit celor spuse de artistă, o mai scoate și din sărite.

Ruby este recunoscătoare pentru toată grija, educația și dragostea primită de la bunica ei. În prezent, bătrâna o răsfață cu bucate alese ori de câte ori îi cere nepoata ei, iar aceasta din urmă profită uneori, uitând că are o vârstă.

„Am pus-o săptămâna asta să-mi facă sarmale de trei ori. Am zăpăcit-o. Numai în picioare am ținut-o la bucătărie. Zilele trecute i-am umplut chiuveta de vase. Noi avem și mașină de spălat vase, dar nu o folosește nici ea, nici noi. Când i-am umplut chiuveta de vase am zis că îi dau numai motive să trăiască. O țin în priză', a declarat Ruby într-un interviu EGO.

În ultima perioadă, cântăreața și-a speriat bunica, spunându-i că atunci când nu va mai fi o va incinera și cenușa o va păstra. Motivul? Să o aibă mereu în preajmă dacă îi va fi dor de ea. Bătrâna a gustat și nu prea gluma, deoarece a început să economisească bănuți din pensie pentru a-și cumpăra loc de veci.

„Acum îmi zice că vrea să aibă bani ca să-și pregătească locul de veci, „căsuța' ei pentru totdeauna, că îi este teamă că poate o ard, o incinerez, cum am făcut cu pisicul și să o țin pe noptieră. De la mine a pornit totul, că eu i-am zis că dacă e cuminte o incinerez și o țin pe noptieră, o mai mângăi, o mai pup, cum fac cu Puricel (n.r. pisoiul incinerat). Într-o dimineață s-a trezit foarte supărată că ea trebuie să-și cumpere groapă, că eu sunt nebună și îi dau foc. Chiar mă distrez foarte tare cu mamaia. Știe și de glumă', a mai povestit amuzată cântăreața sursei de mai sus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete