Ruby, declarații despre fostul iubit și manager: „E jumătate din ceea ce fac eu până astăzi”

Ruby și fostul ei manager și iubit, Oxi, au muncit împreună pentru ca artista să devină una dintre cele mai ascultate cântărețe de la noi. Nu doar lui Oxi i-a rămas recunoscătoare pentru sprijin, ci și lui Alex Velea, unul dintre puținii artiști care și-au lăsat amprenta asupra vieții ei profesionale.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Ruby a vorbit deschis despre debutul ei în muzică, alături de fostul ei manager, Constantin Cristian (Oxi), de care s-a despărțit profesional acum doi ani: „e jumătate din ceea ce fac eu până astăzi, pentru că împreună am pus sufletul și munca în tot ceea ce facem mult timp. Muzical vorbind, schimbarea și împlinirea le-am luat atunci când Alex Velea a venit și văzând munca noastră a zis ‘Claudițo, nu vrei să-ți schimb eu viața?, ‘Să-ți dau eu piesa care trebuie?. Mi-a dat piesa lui, ‘Stinge lumina, și am acceptat. Îi sunt recunoscătoare pentru tot restul vieții. E unul dintre cei mai generoși artiști. M-a luat pe scenă cu el', a povestit  ea.

Ruby a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Stinge lumina', acum aproape zece ani, și care a ajuns la 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cântăreața, deși a lansat multe hituri de-a lungul timpului, piesa „Stinge lumina' a definit-o din punct de vedere artistic. În videoclip, ea apare lângă un dansator tânăr, cel care a devenit, ulterior, și partenerul ei de viață, Robert Grigoriță.

De unde vine numele de scenă Ruby

De mic copil, Ruby, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, și-a descoperit dragostea față de muzică, cu atât mai mult cu cât unchiul ei i-a spus că va deveni actriță și cântăreață. Numele de scenă a fost primul pas la care s-a gândit când a intrat în industria muzicii. Vedeta s-a inspirat după artistul Kaiser Chiefs, cel care interpretează piesa Ruby: „am avut norocul să-i văd fix la un concert în perioada aia', și-a amintit artista la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete