Roz, culoarea care binedispune, este în trendul sezonului

Parfumuri roz

Roz e o culoare care binedispune, inspiră, dă speranță, are tonuri diafane și toane… chiar deloc. Vezi ce arome noi lansează marile case de parfumuri.

Care sunt adierile parfumate care vor înconjura planeta sezonul acesta? La New York este parfumul cu praf de stele, la Paris cel cu trandafiri roz la asfinţit iar la Tokyo sunt cireşii înfloriți smulși din buza raiului…. Dar Bucureştiul ce miros ar avea? De seri molatice în Cișmigiu cu maci și bujori sau de veri mirosind a miere cu flori de tei şi caprifoi?

NOUL TREND – O tendinţă unanim valabil este întoarcerea la natur, la sustenabilitate şi responsabilitate.

Se poartă esenţele pudrate, diafane de trandafir, narcise, iasomie, tuberoze, lăcrămioare în acorduri lemnoase, ierboase afumate, cu note de piele sau unisex.

Tot mai multe concepte vorbesc despre ce este cu adevărat important şi preţios pentru noi, despre cum ne conectăm unii cu alţii, despre cum ne exprimăm personalitatea şi ne relaxăm, despre puterea de a ne simţi bine în pielea noastră, cu corpul şi cu acel miros special care ne dezvăluie esența unor lumi uitate printre amintiri.

Annick Goutal – Rose Pompon

 

Parfum dulce floral pentru femeia senzuală. Este un parfum pentru zi, mai ales pentru vreme caldă. Note de vârf: zmeură, coacaze rosii, piper roz. Se deschide în trandafiri, bujori roz.

Îl găsiți pe www.notino.ro preț 564 lei

ROSETA – AVON COLLECTION

Roseta By Avon

Pășește în LUMEA FLORILOR – o lume în care aromele își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.
Stârnește-ți curiozitatea cu frumusețea parfumată a trandafirului bulgăresc. Împreună cu notele de vârf ale vaniliei calde, exprimă aroma elegantă a unei pasiuni eterne.
Categoria: florala lici, trandafir bulgăresc, vanilie.

Îl găsiți pe www.avon.ro preț: 39.99 lei

COACH DREAMS

Compozitia lemnoasa stralucitoare a parfumului Antoine Maisondieu incepe cu o portocala amaruie racoritoare si o para suculenta. Nota de mijloc emana mirosul de gardenie si floare de cactus. Notele de baza sunt lemnoase, in armonie cu cele de ambroxan.

Îl găsiți pe www.douglas.ro preț: 199 lei

Wonder Rose Intense, ZARA

Apă de parfum din categoria fructată. Piramida olfactivă include note de fructe roșii, iasomie și vanilie. Este un parfum feminin, captivant și luminos.[/caption]

Îl găsiți pe www.zara.ro, preț: 59,90 lei

GUESS GIRL

Prima senzație pe care o oferă parfumul Guess Girl e ca o șoaptă dulce: nectar de zmeura, pepene și arome intrigante de bergamota. Flirtul continuă cu note de orhidee paradisiaca de Brazilia, floare Acacia și crin ademenitor. În final te acaparează cu note de vanilie voluptoasă și santal, lăsând o impresie care durează la fel de mult ca urma unui ruj pe fața unei perne.[/caption]

Îl găsiți pe www.elefant.ro, preț: 79,99 lei

Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete