Roxana Voloșeniuc, redactor șef ELLE a strălucit la Gala Femeilor remarcabile

Roxana Voloșeniuc, redactor șef ELLE, s-a aflat printre premiantele Galei Femeilor Remarcabile.

Pe 7 iunie 2022, Kultho – Forever Diamonds a avut onoarea să organizeze cea de-a doua ediție a evenimentului “Gala Femeilor Remarcabile”. Printre premiantele serii s-au numarat: Irina Rimes, Roxana Voloseniuc, Maria Lucia Hohan, Malvina Cservenschi, Mioara Velicu, Rodica Popescu Bitanescu, sau Elisabeta Lipa.

Redactorul șef ELLE, una dintre câștigătoare, a strălucit într-o diafanaă rochie albă, a declarat ulterior:

Nu m-am gandit niciodată la mine in termeni de remarcabila' si sunt magulita sa stiu ca unii oameni o fac, ba mai mult, ca imi dau si un premiu in acest sens. Le multumesc @kultho_foreverdiamonds si @forbes si le mai spun ca acest premiu m-a motivat, pentru ca a fi remarcabil' nu e o destinatie precisa pentru un om, un loc in care sa se stabileasca etern, e mai degraba un tranzit , un spatiu deschis… Asadar, nu ma culc pe o ureche sau pe trofeul inmanat ieri pe scena si nici nu imi doresc sa dau sfaturi sau indemnuri. Toti suntem invitati sa fim remarcabili si n-am sa-mi asum vreodata rolul de gazda :)))

Roxana Voloșeniuc

Invitații de seamă, muzica bună și atmosfera pe măsura au făcut ca seara să fie una memorabilă. Amfitrionii evenimentului au fost: Ilinca Vandici și Cătălin Măruță.

Gala a avut loc în Sala Tronului a Palatului Regal, Muzeul Național De Artă al României în prezent, locație care a subliniat încă o dată importanța si eleganța evenimentului.

Femeile remarcabile sunt peste tot în jurul nostru iar talentul, dedicarea și angajamentul lor schimbă colțul nostru de lume, reușind să-l transforme într-un loc mai bun. Pe ele le avem în minte atunci când realizăm designul bijuteriilor din colecțiile Kultho Forever Diamonds și tot ele sunt muzele tuturor designerilor brandurilor de lux pe care, cu mândrie, le avem în portofoliul Kultho. Putem spune, asadar, ca aceasta gala face parte din ADN-ul Kultho, continuând munca noastră de până acum. Am ajuns deja la a doua editie si ne bucuram sa o oferim ca o reverență adusă tuturor femeilor” spune Mădălina Diaconu, director de marketing Kultho.

Citeste și:

Sezonul 2 din Squid Game apare mai repede decât ne așteptam

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber