Roxana Vancea suferă alături de soțul său din cauza unor probleme de sănătate

Roxana Vancea și Dragoș Paiu

Anul 2021 a început cu o întâmplare nefericită pentru Roxana Vancea și soțul său. Acesta are nevoie de îngrijiri din partea medicilor într-o problemă de sănătate ce nu suferă amânare.

Dragoș are o inflamație la genunchiul stâng, iar pentru a se recupera este nevoit să urmeze câteva ședinte de kinetoterapie. Roxana Vancea nu l-a lăsat singur în aceste momente și l-a însoțit la centrul de diagnosticare și tratament. Pentru a trece timpul mai repede, vedeta a postat la Instastory o serie de poze făcând haz de necaz.

Cum este Roxana Vancea de când a devenit soție și mamă

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac s-a căsătorit cu celebrul antrenor de fitness, Dragoș Paiu, în decembrie 2019. La scurt timp după ce și-au făcut publică relația, cei doi nu au mai pierdut timpul și au mers în fața ofițerului de stare civilă pentru a-și uni destinele.

Soțul Roxanei Vancea are un băiat dintr-o relație anterioară, astfel că fosta asistentă TV a devenit și mamă. Viața sa a fost complet schimbată, iar acest lucru pare că îi priește, mai ales că Dragoș o completează și este jumătatea ei.

Roxana Vancea, logodnicul ei Dragos si fiul acestuia

Roxana Vancea, soțul ei Dragos și fiul acestuia

Micuțul Milan a intrat în viața ei când avea doar un an și câteva luni. Ea a declarat acum ceva timp că nu i-a fost greu să se adapteze cu noul statut, mai ales că fiul soțului ei este minunat și a ajutat-o extrem de mult.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete