Roxana Vancea, secretul său de mamă de băieți. Ce îl pune pe fiul soțului ei să facă: „L-am pus pe Milan…”

Roxana Vancea se bucură din plin de statutul de mămică. Ea are doi băieți, pe Zian și pe Milan, băiatul soțului ei din altă relație. Fosta asistentă TV este riguroasă în ceea ce privește accesul copiilor la tehnologie, motiv pentru care caută numeroase alte activități care să-i distreze și în același timp să le atragă atenția.

Recent, Roxana Vancea a oferit câteva detalii despre modul în care își petrece timpul alături de micuți și cum reușesc să nu ajungă să se plictisească. O mare parte din timpul ei le este dedicat lui Zian și Milan, astfel că fanii ei îi lasă numeroase mesaje de apreciere, dar și mulțumiri pentru idei.

„Am adaptat locațiile și la cel mic, el fiind în marsupiu și putând să meargă peste tot. Cu Milan aleg tot felul de locații unde sunt lucruri care să îi placă, printre care avioane și tancuri. Mergem la Muzee Militare, la Dino Park, la Muzeul Aviației. În București există o mulțime de variante. Mai există Arsenal Park, unde se poate și dormi în câteva camere amenajate în interiorul unor tancuri. El a fost fascinat pentru că putea să conducă și să doarmă în tanc. Acolo am fost recent. De asemenea, există Dino Park la Râșnov, dar și la Hunedoara. La Râșnov am și rămas într-o seară, ei organizează din când în când o seară în care poți să dormi, în cort, printre dinozauri. Seara se făcea o drumeție cu felinarele, iar un ghid ne explică totul despre ei', a declarat Roxana Vancea pentru EGO.

De asemenea, este de admirat cum a reușit fosta asistentă de la Neatza să construiască o relație minunată între cei doi frați. Secretul? Ei bine, implicarea celui mai mare în activitățile pe care ea le desfășoară cu mezinul familiei. Milan a ajuta-o încă de la început cu diverse sarcini și astfel s-a creat o legătură magnifică între cei doi băieți.

„Eu l-am pus pe Milan să mă ajute la tot ce fac cu cel mic, ca să nu se simtă dat la o parte. L-am pus să mă ajute, să facem totul împreună. (…) Avea aceleași sarcini pe care le aveam și eu. I-a plăcut acest lucru și s-a obișnuit. (…) La fel, când îi iau jucării lui Zian, îi zic lui Milan: Mami, hai să îi arăți, că tu știi cum funcționează, el nu știe, e mic. Imediat îi arată, interacționează cu el', a mai declarat fosta asistentă pentru sursa citată.

În prezent, Roxana se află în vacanță la Novaci, acolo de unde este ea. Vedeta este de părere că de două ori pe an, în vacanță, timpul petrecut la țară este extremd e benefic pentru sănătatea lor.

„Pe vară, am decis să îi țin la Novaci, am crescut la țară și același lucru l-am vrut și pentru ei, măcar vacanțele de vară și de iarnă să le petreacă aici. Suntem de vreo 3 luni, după botez. Mi se pare mai sănătos să îi cresc aici, iar bunicii le fac toate poftele', a încheiat Roxana Vancea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete