Roxana Vancea, graviduță în 25 de săptămâni. Vedeta și-a făcut celebră burtica

Roxana Vancea a fost în atenția publicului telespectator pe când apărea alături de Răzvan Simion și Dani Oțil în calitate de asistentă TV. Cu timpul aceasta s-a reorientat și s-a apucat de fitness.

Roxana Vancea este mândra posesoare a unui trup de invidiat. Datorită perseverenței și a muncii continue, aceasta se bucură de un abdomen tonifiat și o siluetă de vis. Însărcinată în 25 de săptămâni, fosta asistentă TV și-a impresionat fanii când le-a arătat burtica sa de graviduță. Aceasta a făcut un colaj cu abdomenul său înainte de sarcină și cum arată acum.

La prima vedere, corpul său nu pare a avea vreo modificare majoră, însă dacă te uiți mai atent se vede cum prinde contur și cum crește viața din pântecele său. Roxana Vancea are grijă să se mențină adoptând în continuare un stil de viață sănătos și activ atât cât îi este permis. Potrivit mărturisirilor sale, vedeta a luat doar două kilograme în greutate până acum.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil acum doi ani. Soțul ei are un fiu dintr-o relație anterioară, iar frumoasei brunete îi place foarte mult să petreacă timp în trei, dovadă fiind pozele Roxanei alături de alesul inimii și băiatul acestuia.

„S-au schimbat foarte puține lucruri în viața mea, până acum. Încerc să-mi păstrez rutina de până acum, să fiu în continuare energică, să profit de perioada asta în care burtica nu e mare și mai pot face multe activități cu Milan și cam atât. În 23 de săptămâni, am luat în greutate două kilograme.

Nu am nicio poftă, dar mănânc mai mult decât mâncam înainte. Nu am poftă de ceva anume. Mănânc foarte multe fructe în perioada asta, pentru că am renunțat la dulciuri.

Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă', a declarat Roxana Vancea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete