Roxana Vancea, decizie inedită referitor la băiețelul ei nou-născut

Roxana Vancea este proaspătă mămică. După un travaliu care a durat trei ore, vedeta a născut natural, fără epidurală pe 16 noiembrie un băiețel perfect sănătos.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută!’, a declarat Roxana Vancea, potrivit Libertatea.

Înainte de a naște, fosta asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' a dezvăluit că pe micuț îl va chema Ayan, aceasta fiind dorința frățiorului mai mare. Cu toate acestea, frumoasa antrenoare de fitness a mărturisit că s-a răzgândit și nu-și mai dorește acest nume, deoarece în ultima perioadă a devenit extrem de comun.

Astfel, pe micuț îl va chema Zian. Semnificația numelui său provine din limba arabă și înseamnă „frumusețe, eleganță'.

Fosta asistentă TV și iubitul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu s-au căsătorit în 2019. Acesta din urmă are un fiu dintr-o relație anterioară, iar Roxana adoră să petreacă timpul alături de ei, dovadă stând fotografiile de pe rețelele de socializare, dar și declarațiile acesteia.

Întrebată de fani cum este viața ei acum cu doi copii, vedeta a dezvăluit că totul este minunat, iar Milan nu este gelos pe frățior și este mereu în preajma bebelușului.

„Milan este un copil foarte cuminte și înțelegător, bebe este foarte liniștit și el. Iar noi suntem împliniți < 3. Profit de fiecare secundă cu piticul, învăț într-una lucruri noi și încerc să fac și tot ce făceam înainte. Sunt mai gospodină așa de fel și vreau casa să fie impecabilă, mâncare gătită, soț/copil călcat/spălat, sunt pe vechi așa.

Milan este foarte încântat. Anunță pe toată lumea că el are un bebe. Îl mângâie mereu, îi pune muzică, vrea să-l plimbe', a spus Roxana Vancea pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete