Roxana Nemeș s-a căsătorit cu un bărbat cu 11 ani mai mare decât ea. Cine e și cu ce se ocupă soțul vedetei

După ani de zile de relație. Roxana nemeș s-a căsătorit cu iubitul său. Este vorba despre Călin Hagima, bărbatul care duce o viață discretă, care stă departe de lumina reflectoarelor.

sotul roxanei nemes 5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În urmă cu câteva luni de zile, Roxana Nemeș a fost cerută de soție de iubit, bărbatul cu 11 ani mai mare decât ea. Călin Hagima, 42 de ani, i-a dăruit vedetei un inel în valoare de 20.000 de euro. Chiar și cererea în căsătorie a fost una specială.

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate. Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: «Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?» Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac', a povestit Roxana Nemeș pentru revista VIVA!.

Cei doi s-au căsătorit pe 17 septembrie

Vinerea care a trecut, cei doi s-au căsătorit civil. Îndrăgostiții au pășit împreună în fața ofițerului Stării Civile. La cununia civilă, vedeta a îmbrăcat o rochie albă, scurtă, pe un umăr. Părul l-a avut prins, iar în mână a ținut un buchet de cale albe. De partea cealaltă, mirele a îmbrăcat un costum crem, o cămașă albă, iar privirea și-a ascuns-o în spatele unei perechi de ochelari.

Roxana Nemeș e cunoscută publicului larg, e cântăreață TV și vedetă, însă soțul ei e o prezență discretă. Se știe că Hagima Călin are 42 de ani, este mai mare cu 11 ani decât Roxana Nemeș și este antreprenor, acesta deține mai multe afaceri, scrie libertatea.ro. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete