Roxana Ionescu: „Am avut o viață frumoasă, dar și foarte încercată”

Roxana Ionescu este una dintre vedetele TV care a evoluat, de-a lungul timpului, de la punctul de start, atunci când era cunoscută drept Mama Natură, o asistentă TV foarte sexy. Pe plan personal, a trecut prin momente dificile, însă a reușit să le depășească, datorită firii sale optimiste. 

Prezentă în emisiunea lui Theo, de la Kanal D, vedeta a povestit despre momentul important al nunții ei, pregătită în doar 3 săptămâni, în luna iunie a acestui an.

Roxana și soțul ei, Tinu Vidaicu, s-au căsătorit civil cu ceva timp în urmă. Iar pentru cununia religioasă și petrecere au profitat pe perioada mai relaxantă din vară, cu mai puține restricții. Chiar și așa, pentru că restaurantul nu era disponibil în ziua de sâmbătă, cei doi au hotărât ca marele eveniment să aibă loc vineri.

Tocmai de aceea, cununia religioasă a fost stabilită cu o săptămână mai devreme. „Cununia civilă a fost într-o dată, cununia religioasă în altă dată, iar petrecerea în altă dată. Sunt sigură dacă soțul meu o să țină minte toate datele', a spus, amuzată, Roxana.

„Vă doresc să simțiți ce simt eu'

Roxana a vorbit despre viața alături de partenerul ei, iar la un moment dat a avut și lacrimi în ochi. „Nu credeam că o să simt vreodată așa ceva și vă doresc și vouă să simțiți ce simt eu', a mărturisit emoționată. „Recunosc că în anumite momente mai sunt discuții. Dar sunt niște discuții constructive, chiar suntem la fel. Plin de energie, pozitiv, ambițios, perfecționist. El este berbec și eu sunt taur (…) Dar cred că doi oameni, când se întâlnesc și rezonează, și simt că sunt făcuți unul pentru celălalt, nu contează zodia.'

În ceea ce privește momentele dificile din viața ei, despre care presa a tot scris, Roxana a spus, cu sinceritate:

„Am avut o viață frumoasă per total. Dar am fost și încercată, poate prea încercată în unele momente. Dar dacă m-aș fi oprit acolo, n-aș mai fi făcut nimic. Era un mare stop care nu ar mai fi putut să dezvolte nimic. Nu s-ar mai fi întâmplat nimic bun în viața mea.'

Roxana IonescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ce emisiune  va prezenta Florin Călinescu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete