Roxana Gabor Iliescu, nominalizată la trofeul Femeia Anului 2016, categoria Advocacy și prevenirea violenței asupra femeilor

roxana gabor iliescu

Mi-am dedicat pregătirea de mediator specializării de familie și divorț. Asta pentru că întreaga viață a unui copil depinde de exemplul setat de părinți, de relația dintre ei, fie că rămân împreună sau nu. 

Mult prea multe femei însă rămân să trăiască în relații pline de compromis sau continuă războiul cu fostul soț până la sfârșitul vieții lor, pierzand astfel ocazia unei renașteri și, de ce nu, a unui nou început sănătos de relație. Am văzut mult prea multe femei distrugându-și viața cu capul în nisipul violenței în familie sau a luptei absurde împotriva taților pruncilor comuni pentru a mă limita la ședințe de mediere și consiliere.

Am înființat astfel “Călătoria spre tine”, un ONG având ca principal țel trezirea încrederii de sine a femeilor, asistate de specialiști și de programe care și-au dovedit eficacitatea până acum și în alte țări. Din 2014 am adus în România mișcarea pentru regăsirea feminității pure și a complementarității dintre femei și bărbați DONNA DIVINA.

Anul trecut, după un concediu post natal mai mult decât revelator, am primit încurajarea de a face mai mult – Comunitatea socială DONNA DIVINA, un centru rezidențial pentru toate femeile și familiile aflate în impas. O comunitate în care femeile vor avea acces la seminarii și consiliere în mod gratuit, dar vor și învăța alte meserii și modalități de a-și câștiga existența într-un mod creativ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povestile voastre