Roxana Ciuhulescu: „Sufletește, sincer, mă simt ruptă în două”

Roxana Ciuhulescu este unul dintre numele-surpriză anunțate de realizatorii emisiunii „Survivor', de la Pro TV. După o absență de 8 ani din trustul Media Pro, Roxana s-a reîntors pentru a-și testa limitele fizice și psihice.

A fost mult timp una dintre prezențele constante de la Pro Tv. A prezentat timp de 13 ani emisiunea „Pro Motor', fiind recunoscută datorită pasiunii acesteia pentru sporturile extreme. În ultimii ani, Roxana s-a concentrat asupra familiei, dând naștere celui de-al doilea copil, Cezar, care acum are 3 ani (fratele Anei). În același timp însă, profesional, a făcut o schimbare majoră: a devenit consilier pentru Ministrul Tineretului și Sportului.

Roxana declara pentru revista „Formula As', acum câteva luni: „Politica nu mi-a plăcut nicio­da­tă, nici nu mă pricep la ea şi, în general, nu mă im­plic în lu­cruri pe ca­re nu ştiu să le ges­tionez. Dar sportul e domeniul meu – am fost şi eu sportiv de per­for­manţă, am ju­cat hand­bal în lotul na­ţional, şi fac sport în continuare – şi am primit această pro­pu­nere, de a deveni consilier, strict din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a face lucruri bune pen­tru sportivi. În plus, munca din mi­nis­ter îmi e şi ea de folos, ca să-mi con­serv starea de spirit po­zitivă. Pentru mi­ne, ideea asta, de a ajuta oamenii, în ge­neral, e foarte im­portantă'.

Roxana Ciuhulescu: Sunt atât de multe necunoscute

Odată cu „Survivor', Roxana a revenit la dragostea ei, televiziunea, despre care a și scris pe rețelele de socializare.

„La viața mea, am pilotat elicoptere, am zburat cu parașuta, am condus un metrou, camioane, tractoare, stivuitoare, mașini tunate, de colecție, de curse sau de off-road. Am fost pilot și copilot în concursuri oficiale și dețin toate categoriile de șofer auto. În goana mea după adrenalină le-am cam făcut pe toate. Trei lucruri nu reușisem încă să testez: rezistența și condiția mea fizică și faptul de a sta departe de familie, de copiii mei', s-a confesat aceasta.

„Sunt atât de multe necunoscute și situații noi care mă vor aștepta, încât sunt sigură că această experiență mă va schimba radical. Sufletește, sincer, mă simt ruptă în două. Pe de-o parte mă gândesc la familia mea, pe de alta, sunt curioasă și nerăbdătoare să începem filmările în Republica Dominicană', a povestit Roxana.

Roxana Ciuhulescu filmariSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Denisa Tănase, despre bullyingul din copilărie

Foto: Facebook/Instagram


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete