Roxana Ciuhulescu, fotografie emoționantă alături de fiica ei: “Atunci și acum”

roxana ciuhulescu fotografie emoționantă cu fiica ei

După ce Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț au decis să pună capăt căsniciei și să meargă pe drumuri separate, vedeta s-a reinventat și este tot timpul cu zâmbetul pe buze, reușind să depășească perioada mai puțin plăcută din viața ei. 

Chiar dacă nu a fost tocmai ușor, Roxana Ciuhulescu a trecut peste divorț și încearcă să își îndrepte întreaga atenție către fetița ei. Vedeta se ocupă de creșterea micuței, iar între cele două există o relație foarte specială, lucru care se vede și în fotografiile pe care aceasta le postează în mod constant.

Într-o ultimă postare pe contul ei de instagram, Roxana Ciuhulescu a făcut publică o fotografie, în care apare alături de fetița ei. Nu este o fotografie obișnuită, ci un colaj, în care vedeta a ținut să sublinieze cât de mult a crescut fetița ei, dar și relația specială care există între cele două.

În dreptul fotografiei, Roxana Ciuhulescu a scris și un mesaj: “Atunci & acum”. Așa cum era de așteptat, fotografia a strâns rapid un număr mare de aprecieri, iar comentariile fanilor și cuvintele de laudă nu au întârziat să apară.

Foto: instagram, facebook

Citește și:

Magda Vasliu, mesaj emoționant: „Un copil de 5 ani este condus pe ultimul drum'

Ozana Barabancea s-a transformat incredibil: „Pierderea acestor kilograme în timp așa scurt nu este încă primită de interiorul meu'

Care este culoarea preferată a Prinţesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit care sunt preferințele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete