Roxana Ciuhulescu, eliminată de la „Survivor România” după ce a fost luată cu ambulanța în toiul nopții. Care e starea ei de sănătate

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la „Survivor România' 2022 în ediția din 24 ianuarie. Faimoasa s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, a fost luată cu ambulanța în toiul nopții.

Roxana-Ciuhulescu-eliminata-de-la-survivor-romania-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția Survivor România. Faimoasa a participat la jocul de imunitate personală, pe care l-a câștigat, însă medicii i-au recomandat să nu mai continue în acest joc, scrie Fanatik.

Roxana Ciuhulescu a avut probleme de sănătate din ce în ce mai mari la „Survivor România'. Ea a fost luată cu targa în toiul nopții, transportată cu ambulanța la spital. Potrivit declarațiilor făcute de Otilia Bilionera și Andreea Tonciu, faimoasa nu s-a simțit deloc bine pe tot parcursul jocului de recompensă difuzat de PRO TV pe 23 ianuarie.

Roxana Ciuhulescu se întoarce în România

În ultima perioadă, în România, Faimoasa a deținut o funcție importantă la Ministerul Sportului. Roxana Ciuhulescu e consilierul ministrului Eduard Novak. Conform gsp.ro, Roxana Ciuhulescu, concurentă „Survivor România', nu a renunțat la jobul ei de la Ministerul Sportului, ci a solicitat ca acesta să fie înghețat pe perioada în care va lipsi, să-l poată relua imediat după ce va reveni.

GSP a întrebat Ministerul Sportului cum s-a procedat cu exactitate în privința contractului de consilier pe care Ciuhulescu îl are cu resortul pe care îl conduce în prezent Eduard Novak. „Are raportul de serviciu suspendat, începând cu data de 10.01.2022'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete