Roxana Ciuhulescu, cea mai bine plătită vedetă de la Survivor România: „Îmi propun să fac…”

Roxana Ciuhulescu este una dintre concurentele emisiunii „Survivor România 2022'. Competiția a debutat pe micile ecrane duminică, 16 ianuarie, la Pro TV, iar aceasta se pare că va primi o sumă fabuloasă pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea de a participa la această emisiune pentru a dovedi tuturor că poate face față condițiilor din junglă, dar și probelor extrem de dificile. Cu toate acestea, eforturile sale nu rămân nerăsplătite, iar producătorii ar plăti sume frumușele ca ea să facă parte din competiție. Potrivit celor de la impact.ro, femeia cu cele mai lungi picioare din România, ar încasa pe săptămână 4000 de euro. În sezonul trecut, Jador și Culiță ar fi fost remunerați cu sume între 3000 și 5000 de euro pentru timpul petrecut în jungla dominicană.

Imediat după ce și-a anunțat participarea la emisiune, vedeta s-a antrenat intens. De asemenea, ea a mărturisit că nu merge pentru marele premiu, ci pentru a demonstra tuturor rezistența sa fizică și psihică în condițiile grele de acolo.

'În ultimele zile am reluat antrenamentele speciale. Cu ajutorul lui Marian Ivana, un antrenor cu care am mai colaborat și care m-a aruncat și în ringul de box, am trecut la efectuarea de antrenamente de supraviețuire.

Am ales pentru câteva zile și un antrenament special la munte. Este pentru prima data când mă implic într-un reality-show și vreau să mă prezint fizic și psihic cât mai bine. Îmi propun să fac față măcar primele două luni', a declarat Roxana Ciuhulescu pentru sursa mai sus menționată.

Cu toate că Roxana Ciuhulescu a avut parte de mai multe provocări inedite de-a lungul carierei sale, acest tip de emisiune este nou și experiența pe care o va căpăta aici va fi peste așteptările sale, declarând că emoțiile sunt numeroase.

„Am emoții mari, foarte mari, plecarea de acasă a fost foarte grea, s-a lăsat cu lacrimi, este prima mea experiență de genul ăsta, plec cu speranțe, cu visuri, cu iubire, cu forță, cu pregătire fizică și mentală. Ce să vă zic… Am intuiția că va fi o experiență incredibilă, pe care nu am mai trăit-o. O să îmi fie dor de ai mei', a mai mărturisit vedeta.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete