Rowan Atkinson așa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Cum arată cel care i-a dat viață lui Mr. Bean în noul proiect?

Rowan Atkinson a fost văzut cu un nou look la filmarea noii sale comedii Netflix „Man Vs Bee'.

Văzut în Aylesbury, Buckinghamshire, actorul care i-a dat viață lui Mr. Bean, în vârstă de 66 de ani, are acum părul mult mai lung, purta o cămașă cu carouri, blugi gri și mocasini maro în timp ce asculta instrucțiunile membrilor echipajului de filmare.

Noul spectacol a fost co-creat de Rowan și Will Davies. În trecut, ei au lucrat la filmul Johnny English, care îl prezenta pe Rowan ca personaj principal.

Descris ca o „serie de comedie fizică', „Man Vs Bee' urmărește personajul lui Rowan care luptă împotriva unei albine. 10 episoade de 10 minute sunt filmate pentru platforma de streaming.

„Renumitul actor și comediant Rowan Atkinson interpretează un nou personaj în această comedie tumultuoasă. Un bărbat se află în `război` cu o albină în timp ce stă la un conac de lux. Cine va câștiga și ce daune ireparabile se vor face în acest proces?', au spus reprezentanții Netflix, iarna trecută, când au anunțat noua colaborare.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În 2021, Mr. Bean creat de Rowan Atkinson împlinește 30 de ani. Visat pentru prima dată de celebrul actor la sfârșitul anilor 70, au trecut 11 ani până când Mr. Bean a ajuns în cele din urmă pe ecranele TV. Când a făcut-o, personajul său s-a dovedit a fi un real succes.

Din 1990 până în 1995, și apoi în două filme de mare succes lansate în 1997 și, respectiv, în 2007, Mr. Bean a fost recunoscut ca una dintre creațiile clasice de benzi desenate britanice.

Creat de Atkinson și Richard Curtis, show-ul TV Mr. Bean a fost extrem de popular. De asemenea, a fost nominalizat la mai multe BAFTA.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete