Rona Hartner: „Vă rog să vă rugaţi pentru mine!”

Rona Hartner: „Vă rog să vă rugaţi pentru mine!”

Rona Hartner continuă lupta cu cancerul. Rona Hartner: „Vă rog să vă rugaţi pentru mine!'.

Încă de la începtului anului, Rona Hartner a trecut prin clipe grele.

În luna februarie, artista a fost operată în România după ce a ajuns de urgență la spital. I-a fost îndepărtată o tumoare de natură cancerigenă de la colon.

Dar atunci când spera să iasă soarele și pe strada ei, a ajuns din nou pe mâna medicilor din Franța.
Rona se află în Franța unde urmează tratamentul cu chimioterapie.

Artista a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală, pe 15 aprilie, pentru montarea unui cateter.

“Sunt la prima ședință chimioterapie. Voiam să vă arăt așa cum arăt. Hai să vă arăt câte milioane de chimio am luat deja. Toate astea le-am halit de azi de dimineaţă. Și sunt cam obosită după prima ședință. Dar iau tot felul de sucuri, baeu apă, beau suc de portocale, de rodie, sucuri naturale ca să rezist cât de cât. Stau cumințică și încerc să rezist. Sunt cam palidă. Toată lumea mi-a spus să iau boala asta ca pe o gripă. Așa o iau și trecem peste”, spunea Rona Hartner într-un video postat pe pagina personală de Facebook.

Rona Hartner: „Vă rog să vă rugaţi pentru mine!'

Recent artista a postat un video pe pagina personală de Facebook în care dă detalii despre starea ei de sănătate.

“Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Fac chimioterapia şi am nişte reacţii un pic adverse. Am făcut puls 141 şi temperatură şi nu prea e bine. Trebuia să stau o zi la spital şi până la urmă stau şi astăzi şi sper să nu mă ţină prea mult, ca să pot să ajung pe 25 mai la Sala Palatului. Am concert cu Daniel Trifu şi aş vrea să fiu prezentă. Aşa că, de la o zi la alta, nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine. Este o încercare, iarăşi. E clar! Chimioterapia nu e uşoară şi cred că am avut o reacţie specială, aşa că sunt la spital în Franţa. Rugaţi-vă pentru mine! Mulţumesc mult, ştiu că atunci când v-aţi rugat pentru mine mi-a mers foarte bine. Şi am să vă rog să vă rugaţi în continuare!”, a spus artista pe pagina personală de Facebook.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete