Rona Hartner, mărturisiri inedite despre divorțul de Herve Camillieri: „M-am bătut cu morile de vânt”

Rona Hartner a fost căsătorită timp de un an jumătate cu Herve Camillieri. După o relație care a durat trei ani, la scurt timp după căsătorie ceva nu a mai funcționat, iar acum artista ân vârstă de 48 de ani a decis să spună lucrurilor pe nume și ce a determinat-o să încheie căsnicia.

Rona Hartner a intuit încă de la începutul relației sale cu Herve Camillieri că lucrurile nu vor funcționa, motiv pentru care după un an jumătate de căsnicie, drumul lor nu a mai fost unul comun. Potrivit spuselor ei, iubirea dintre ei nu s-a stins, însă nu mai pot „trăi împreună'.

„Știu că la ora actuală nici nu se pune problema de sentimente pentru că Herve sigur mă iubește, eu îl mai iubesc… Problema este că nu se poate trăi împreună', a declarat Rona Hartner, potrivit CANCAN.

De asemenea, artista chiar și-a dorit să formeze o familie alături de Herve, însă lucrurile a luat o întorsătură negativă după ce și-au legalizat relația.

„După ce ne-am căsătorit s-a întâmplat ceva, astfel încât într-un an și jumătate am avut impresia că m-am bătut cu morile de vânt și a trebuit să mă despart (…). El s-a schimbat foarte tare. N-am mai recunoscut aceeași persoană, despre asta e vorba', a mai spus artista pentru sursa mai sus menționată.

Rona Hartner a mai mărturisit că după o anumită vârstă sentimentele nu sunt suficiente. Deși a încercat să repare, nu să arunce, certurile erau din ce în ce mai dese. Prin urmare, acolo unde există tensiuni, relația nu poate continua.

„E genul de iubire imposibilă, dar în viață nu-ți construiești totul pe sentimente (…) Noi ne iubim, dar nu putem fi atât de egoiști. Adică, ne dăm seama că dacă ar fi după mintea noastră că dacă n-am avea obligații și am avea 16 ani, ne-am împăca. Ar fi dragoste cu năbădăi, frumos, fără nicio problemă, dar nu avem 16 ani.

La 16 ani ai rezistență și-ți permiți să faci și depresii, te enervezi și arunci pe geam niște instrumente… Dar le faci la vârsta aia, nu la 48', a mărturisit Rona Hartner.

Deși intuiția îi spunea că relația nu va funcționa, Rona Hartner a decis să dea o șansă.

„Eu mă consider mai responsabilă pentru că eu știam că nu va funcționa, dar am continuat'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete