Rona Hartner, dispusă să-și refacă viața după divorț: „Sunt capabilă, în sfârșit, să…”

Un an și jumătate au fost căsătoriți, însă acum au pus punct pentru totdeauna poveștii lor de iubire. Rona Hartner a divorțat oficial la notar de Herve Camilleri, pe data de 17 septembrie 2021.

În prezent, Rona Hartner pare să fi trecut peste durerea despărțirii și a declarat că este pregătită să își refacă viața dacă persoana va fi potrivită, mai ales că este mult mai conștientă de ceea ce își dorește.

„Dacă se ivește ocazia și persoana potrivită, cred că acum sunt capabilă, în sfârșit, să înțeleg cu cine și cu ce profil de bărbat m-aș înțelege. Cred că măcar experiența cu Herve a fost benefică din acest punct de vedere.

Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima', a mărturisit Rona Hartner, potrivit ciao.ro.

După divorț, Rona Hartner și fostul soț au rămas în relații bune și își vorbeau des. Cu timpul, lucrurile s-au mai schimbat și pentru a trece mai ușor peste despărțire au decis să rupă legăturile pentru o perioadă de timp.

De asemenea, cântăreața a mărturisit că a mai dat o șansă căsniciei, deși intuiția îi spunea că relația nu va funcționa, acesta fiind marele său regret.

„Eu mă consider mai responsabilă pentru că eu știam că nu va funcționa, dar am continuat’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete